КМДА Київська міська державна адміністрація


13 липня 2017

Учениці КДМШ №23 сестри Адріана та Мідея Наруцькі отримали Гран-прі на Міжнародному фестивалі «Помаранчевий Кабулеті» (фото)

Учениці КДМШ №23 сестри Адріана та Мідея Наруцькі отримали Гран-прі на Міжнародному фестивалі «Помаранчевий Кабулеті» (фото)

Учениці Київської дитячої музичної школи №23 відділу культури та охорони культурної спадщини класу сольного академічного співу (викладача Тетяни Стефанишиної) сестри Адріана та Мідея Наруцькі блискуче виступили на Міжнародному фестивалі «Помаранчевий Кабулеті», який проходив з 3 по 9 липня 2017 року в Грузії.

Учасниками конкурсу були хореографічні і вокальні колективи та окремі виконавці з дев’яти країн світу. Юні співачки змагались у двох номінаціях вокального відділення «академічний спів» та «естрадний спів».

У виконанні вокальних конкурсних творів дівчата показали високу майстерність і отримали найвищу оцінку журі – Гран-прі.

Під час вручення нагород та фінального виступу дуету на Гала-концерті, глядачі разом з журі, зустрічали дівчат стоячи і проводжали їх гучними оплесками.

Вітаємо вокальний дует сестер Наруцьких та їх викладача Тетяну Стефанишину з перемогою, бажаємо успіхів та подальших творчих злетів. 

 

Джерело: відділ культури та охорони культурної спадщини.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.