Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
  • Доступність
  • A-
    A+
  • Стара версія
Святошинська районна в місті Києві державна адміністрація
офіційний вебпортал

Відділення соціально-медичної реабілітації дітей святкує ювілей (фото)

Опубліковано 18 грудня 2018 року о 12:52
фото

У відділенні соціально-медичної реабілітації дітей з дитячим церебральним паралічем, розумово відсталих дітей та дітей з ураженням центральної нервової системи з порушенням психіки Територіального центру соціального обслуговування Святошинського району м. Києва (вул. Чаадаєва, 3-А) сьогодні ювілей – 15 років існування. Діяльність відділення спрямована на здійснення соціальної, медичної, трудової та психологічної реабілітації дітей, що мають певні проблеми зі здоров’ям. Усі ці роки працівники закладу надають відчутну допомогу сім`ям, що мають на вихованні дитину з особливими потребами. Кожна така дитина – це особистість, здатна до розвитку, яка має право на задоволення власних соціальних потреб, на працю, відпочинок, створення сім`ї, доступ до культурних цінностей. І саме на допомогу в реалізації цих прав, на здійснення соціальної, медичної, трудової та психологічної реабілітації спрямовані зусилля фахівців відділення. Діти відвідують таких спеціалістів: практичних психологів, логопедів-дефектологів – а також музичні заняття, медичні процедури з фізіотерапії, масажу та лікувальної фізкультури.

Сьогодні до колективу закладу та його вихованців привітати з ювілеєм завітали представники районної влади на чолі з заступником голови Святошинської РДА Наталією Гусєвою. Вона поздоровила господарів свята (а це не тільки висококваліфіковані фахівці–реабілітологи, чуйний адмінперсонал, а й вихованці закладу) від імені голови Святошинської РДА Володимира Каретка: «Цей заклад по праву став другою домівкою для багатьох дітей і молоді з проблемами здоров’я. Чуйний, кваліфікований персонал забезпечує їм усі можливості для реабілітації, адаптації в суспільне життя. Тут працюють люди з відкритими серцями й неймовірним милосердям, інші тут не затримуються. Районна влада завжди опікувалась цим закладом. Цього року ми забезпечили так необхідний ремонт приміщень відділення. Плануємо продовжувати покращення умов для перебування тут вихованців і надалі». Наталія Гусєва з нагоди ювілею вручила персоналу відділення подяки голови Святошинської РДА Володимира Каретка, а дітям – подарунки.

На урочистостях також була присутня помічник народного депутата України Олександра Третьякова Ніна Роговець. Вона передала персоналу закладу й вихованцям поздоровлення Олександра Третьякова й подарунки.

Натомість підопічні відділення разом з учнями закладу загальної середньої освіти № 206 підготували гостям справжній сюрприз – святкову виставу «Весела подорож», де діти разом на рівних виступали на сцені: співали, танцювали та читали вірші. Учні школи підготували для своїх нових друзів подарунки – виготовлені власноруч поробки й цікаві книжки. Директор ЗЗСО № 206 Світлана Лаговська, вітаючи ювілярів, запевнила, що такий досвід соціального партнерства є дуже корисним для обох сторін. Одним від дає соціалізацію в середовищі однолітків, в інших виховує доброту, гуманізм, відкритість до розуміння багатоманітності світу й необхідності співчуття. Тому дружба і співпраця закладів обов’язково продовжиться.


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux