Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
  • Доступність
  • A-
    A+
  • Стара версія
Святошинська районна в місті Києві державна адміністрація
офіційний вебпортал

У ЦК «Святошин» пройшла конференція представників трудових колективів закладів освіти Святошинського району м. Києва (фото)

Опубліковано 04 березня 2019 року о 20:01
фото

Символічним є те, що конференція представників трудових колективів закладів загальної середньої освіти, дошкільної та позашкільної освіти Святошинського району м. Києва проходить напередодні жіночого свята – 8 Березня, адже левова частка представників освітянського цеху – жінки.

Сьогодні у ЦК «Святошин» підводили підсумки роботи соціальних партнерів з виконання тристоронньої Угоди «Про спільні дії Святошинської районної в місті Києві державної адміністрації, Управління освіти, молоді та спорту Святошинської районної в місті Києві державної адміністрації та Святошинської районної у м. Києві організації Профспілки працівників освіти і науки України на 2017-2020 роки».

У конференції взяли участь заступник голови Святошинської РДА Наталія Гусєва, начальник районного управління освіти, молоді та спорту – Юрій Дубовецький, керівники закладів освіти, профспілковий актив та представники трудових колективів закладів освіти району.

З привітання жінок і в їх особі всього святошинського освітянського жіноцтва з Міжнародним жіночим днем, до присутніх звернулась Наталія Гусєва. «На ваших плечах лежить велика відповідальність – відповідальність на молоде покоління, його освіченість, виховання, світогляд. А це – наше майбутнє, майбутнє країни. Тому професія вчителя завжди займала особливе місце серед інших. Учителі традиційно були одними з найшановніших членів суспільства. До них прислухалися, їх поважали. Районна влада робить усе можливе для неї, щоб повернути престиж цієї професії, щоб навернути молодь до педагогічних ВУЗів. Ми тісно співпрацюємо із освітянською сферою і завжди відкриті для допомоги закладам освіти», - сказала Наталія Гусєва.

Виступили також начальник Святошинського РУОМС Юрій Дубовецький, голова Святошинської районної організації Профспілки працівників освіти і науки  України Людмила Заворітько й голова Київської міської організації Профспілки працівників освіти і науки України Олександр Яцунь.

Своє бачення розвитку відповідної галузі в районі, її проблем та перспектив висловлювали й представники трудових колективів закладів освіти.

Завершилася офіційна частина сьогоднішньої зустрічі приємною подією. Згаданою вище угодою передбачено, виходячи з наявних можливостей, у встановленому законодавством порядку, виділення квартир для поліпшення житлових умов працівників закладів освіти, які перебувають на квартирному обліку. І от сьогодні вчитель навчальних класів спеціалізованої середньої школи № 40 отримала таку бажану, довгоочікувану квартиру. Ордер на однокімнатну квартиру щасливій господині вручила заступник голови Святошинської РДА Наталія Гусєва.

Як вітання до жіночого свята перед присутніми виступив Київський академічний муніципальний духовий оркестр, подарувавши жінкам найтепліші вітання й найсвітліші емоції.


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux