Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
  • Доступність
  • A-
    A+
  • Стара версія
Святошинська районна в місті Києві державна адміністрація
офіційний вебпортал

Районний конкурс «Світ професій–2019» в МНВК (фото)

Опубліковано 18 квітня 2019 року о 10:03
фото

Вибір професії – одне зважливих рішень юності, адже від того наскільки відповідально людина поставиться до цього питання, залежить  реалізація її професійного потенціалу.

На допомогу старшокласникам у самовизначенні, щороку у квітні на базі МНВК проводиться районний конкурс «Світ професій», в рамках якого учні визначають власні нахили і здібності. Цього року, 11 квітня, в конкурсі «Світ професій-2019» взяли участь 17 команд дев’ятикласників ЗЗСО Святошинського району (85 учасників).

Директор МНВК Ревнюк О.М. відкрила цей своєрідний профорієнтаційний марафон привітанням команд і побажала учасникам успіхів у пізнанні світу професій та перемог.

Привітання продовжили методисти науково-методичного центру управління освіти, молоді та спорту Святошинської районної в місті Києві державної адміністрації Стернад О.О. та Хоменко Г.Г., які побажали всім учасникам, зробити правильний вибір професії в майбутньої, бути наполегливими, цілеспрямованими та упевненими в собі.

Від імені батьків слова підтримки учасникам конкурсу висловила голова батьківської ради Святошинського району Наруцька Тетяна Василівна.

Командні перегони розпочалися з конкурс-квесту «Self-determination». Програма квесту була насичена цікавими і різноманітними завданнями, що спонукали учасників до пошуку нестандартних та оригінальних  рішень, де кожен учасник мав змогу «приміряти на себе» професію девелопера, стиліста, водія, кулінара, криптографа, краєзнавця, дизайнера, офіціанта, електрика, теслі та ін. Під час виконання творчого завдання по створенню відеоролика на тему «Професія моєї мрії» команди перевіряли свої режисерські здібності.

У квест-зонах гравці демонстрували навички командної роботи, швидкість та самостійність прийняття обдуманих, раціональних рішень. 

За підсумками журі  визначено переможців:

І-е місце посіли команди «Ноосфера» ЗЗСО № 185 ім. Володимира Вернадського, команда «35-та» ЗЗСО № 35;

ІІ-е місце – команда «Рараrazzi» ЗЗСО № 197 ім. Дмитра Луценка, команда «Ритм» ЗЗСО № 304, команда «Литаври» ЗЗСО № 235 імені В.Чорновола;

ІІІ-е місце – команда «Зіркова сорокова» ЗЗСО № 40, команди «Титан» ЗЗСО № 72, команда «BotB Team» ЗЗСО № 253.

Перемогу у творчому конкурсі на кращий відеоролик на тему «Професія моєї мрії» отримала команда «Юний архітектор» ЗЗСО № 230.

Лауреати конкурсу отримали дипломи за перемогу у номінаціях  «Галерея професій», «МайстерШеф», «Алгоритмік»,  «Закодований простір», «Паперовий крафт», «Професійний орієнтир», «Елегантний стиль», «Україна – рідний край», «Архітектор живих систем», «Країна Ома».

До нагородження переможців у творчому конкурсі на кращий відеоролик на тему «Професія моєї мрії» долучилися представники Святошинської районної філії Київського міського центру зайнятості  Гуменюк О.П. і Томчук О.П. та вручили пам’ятні сувеніри переможцям.

Взагалі, захід пройшов цікаво, динамічно та змістовно.

Поповнити запас втраченої енергії під час випробувань діти змогли солодкими призами, які отримали всі учасники.

Тож будемо сподіватися, що інтерактивна ігрова форма проведення конкурсу  «Світ професій» допоможе школярам у формуванні розуміння світу професій, нових можливостей, нового вибору, який вже скоро має зробити кожен.

 

Джерело: МНВК.


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux