КМДА Київська міська державна адміністрація


24 травня 2019

Вітаємо бібліотеку ім. Махтумкулі з 50-річним ювілеєм!

Вітаємо бібліотеку ім. Махтумкулі з 50-річним ювілеєм!

23 травня у бібліотеці ім. Махтумкулі Централізованої бібліотечної системи «Свічадо» відділу культури та охорони культурної спадщини відбувся літературно-музичний вечір, присвячений 50- річчю заснування бібліотеки та 295-й річниці від дня народження видатного туркменського поета Махтумкулі.

Свій півстолітній ювілей бібліотека зустріла у колі відданих друзів, з вуст котрих звучали слова щирої подяки та вітання колективу, бібліотеці, яка виконує високу місію просвітництва та є невід’ємною складовою інформаційного, культурного та освітнього життя району. До бібліотеки завітали: Хижняк Л.В. – головний спеціаліст відділу культури та охорони культурної спадщини Святошинської районної в місті Києві державної адміністрації; Сапаралієв К.Г. – тимчасовий повірений у справах, радник Посольства Туркменістану в Україні; Бабаджанов Н.Д. – попечитель Наглядової ради бібліотеки; відомі видавці, журналісти, учні та викладачі Київських дитячих музичних шкіл № 22 та № 29, загальноосвітнього навчального закладу № 235 ім. В.Чорновола, працівники ЦБС «Свічадо», колеги.

 Літературно-музична композиція «Поетичне слово перелите у пісню» у виконанні педагогічно-учнівського колективу Київської дитячої музичної школи № 22, презентація мистецької виставки «Барви поетичного слова Фрагі», демонстрація відеокниги «Махтумкулі – символ туркменської нації» та музичні подарунки від педагогів та учнів Київської дитячої музичної школи № 29 створили неймовірну святкову атмосферу.

 

Джерело: відділ культури та охорони культурної спадщини Святошинської РДА.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.