Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
  • Доступність
  • A-
    A+
  • Стара версія
Святошинська районна в місті Києві державна адміністрація
офіційний вебпортал

Зразковий ансамбль естрадного танцю «Едельвейс» відмітив свій 10-річний ювілей (фото)

Опубліковано 10 червня 2019 року о 10:20
фото

Нещодавно у Центрі культури та мистецтв НАУ відбулася надзвичайно цікава подія з нагоди 10-річчя творчої діяльності художнього колективу – Зразкового ансамблю естрадного танцю «Едельвейс», яка перетворилася у яскраве шоу. Зачарувавши всіх глядачів неперевершеністю хореографічних постановок, концертна програма стала підтвердженням високого хореографічного рівня виконавської майстерності колективу.

Зі святом юних  ювілярів привітали: начальник відділу культури та охорони культурної спадщини Святошинської районної в місті Києві державної адміністрації, заслужений працівник культури України Ірина Вікторівна Трусова, колеги, друзі, батьківський комітет.

Художній керівник колективу Яна Тимошенко подякувала батькам за підтримку і допомогу у співпраці і підкреслила, що «для нас 10-річний ювілей це – велика подія, можливість показати результат плідної роботи вихованців ансамблю і батьків за ці десять років, і разом з шанувальниками нашої творчості поринути у світ танцю».

Глядачі були зачаровані майстерністю і вишуканістю виконання номерів. У залі не змовкали оплески, запрошуючи неодноразово юних артистів «на біс». Атмосфера домашнього затишку, тепла і дружнього кола панувала навкруги. У концертній програмі глядачі також побачили виступ фіналістки телевізійного вокального шоу «Х-Фактор» Маргарити Двойненко. Ведучими святкового концерту були молоді талановиті артисти Оля Лісовська та Едуард Томільченко.

Відділ культури та охорони культурної спадщини вітає керівника Яну Тимошенко, хореографів та вихованців Зразкового ансамбль естрадного танцю «Едельвейс» з ювілеєм і бажає процвітання, яскравих постановок та творчих злетів і перемог! 

Довідково: Зразковий ансамбль естрадного танцю «Едельвейс» є одним із наймолодших колективів при ЦК «Святошин». Ансамбль заснований у 2009 році хореографом, а сьогодні художнім керівником Яною Петрівною Тимошенко. В ансамблі хореографії навчаються п’ять вікових груп - підготовча, молодша, середня і старша В цьому Яні Петрівні допомагають педагоги - хореографи: Вікторія Тихоненко та Дмитро Карлаш. На сьогодні в ансамблі понад 150 дітей віком від 4 до 16 років. За час існування колективу проведено багато концертів та виступів на різних концертних майданчиках міста, району та за  кордоном. У 2013 році ансамбль вперше взяв участь у Міжнародному фестивалі в Болгарії, де з успіхом здобув I місце. З того часу колектив постійно бере участь у міських, обласних, Всеукраїнських та Міжнародних конкурсах виборюючи призові місця. У 2016 році колектив заслужено отримав почесне звання «зразковий аматорський колектив».

Сьогодні «Едельвейс» наполегливо працює над новими постановками, оновлює свій репертуар, бо для Яни Тимошенко хореографія – це сенс її життя, її покликання!.

 

Джерело: Відділ  культури  та охорони культурної спадщини Святошинської РДА.


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux