Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
  • Доступність
  • A-
    A+
  • Стара версія
Святошинська районна в місті Києві державна адміністрація
офіційний вебпортал

У столиці традиційно в кінці вересня - «Юнь Києва запрошує» (фото)

Опубліковано 28 вересня 2019 року о 15:28
фото

28 вересня у Центральному парку культури та відпочинку м. Києва(«Маріїнський парк», біля сцени «Мушля») відбулося традиційне свято для київських родин, школярів та молоді «Юнь Києва запрошує». Захід організовано Київським міським центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, Службою у справах сім’ї та дітей м. Києва, Всеукраїнською молодіжною громадською організацією «Національна Організація Скаутів України», Київським міським осередком ВМГО «Національна Організація Скаутів України».

Метою акції є презентація безкоштовних соціальних послуг та послуг неформальної освіти державних та громадських закладів міста Києва для дітей соціально незахищених категорій; популяризація національного усиновлення, сімейних форм виховання, здорового способу життя та безпечної поведінки, популяризація волонтерського та скаутського руху, залучення дітей та молоді до соціально-корисної діяльності, формування активної громадської позиції у сімей міста Києва.
Зазначена акція проводиться в столиці вже понад 25 років поспіль і кожного року має нове гасло. Цьогоріч загальноміський захід проходив під гаслом «Місто твоїх можливостей» та був спрямований на підлітків.
На свято було запрошено близько 5 тисячі киян та гостей столиці: учнів загальноосвітніх шкіл, студентів, батьків, а також клієнтів мережі центрів соціальних служб для сім’ї дітей та молоді м. Києва – сім’ї внутрішньо переміщених осіб із Луганської та Донецької областей, Криму, демобілізованих учасників АТО/ООС та членів їхніх сімей.
Гості ознайомилися із волонтерським та скаутським рухом, діяльністю громадських організацій та фондів. Дню усиновлення був присвячений інформаційний майданчик щодо форм сімейного виховання (у тому числі прийомних сімей, дитячих будинків сімейного типу тощо). Кожен охочий отримав консультацію фахівців із питань соціальної допомоги, нарко- та алкозалежності. На наймолодших чекали цікаві розважальні заходи, організовані волонтерами, а найсміливіші спробували свої сили в екстримі. Також працювали різноманітні майстер-класи.
Святошинський район завдяки зусиллям Святошинського районного у м. Києві центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді та Святошинської РДА був гідно представлений на цьому загальноміському заході. Було розгорнуто 5 локацій, серед яких:
- вулиця Здоров’я (представлена партнером Святошинського районного у м. Києві центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді - ВБО «Конвіктус Україна»), на якій надавалися відповідні консультації;
- вулиця Права (представлена партнером – Святошинським РВ філії Державної установи «Центр пробації» Київської області, фахівці якого консультували бажаючих у межах компетенції);
- вулиця Майстрів (партнери - ВПУ № 33 і Державний професійно-технічний навчальний заклад "Міжрегіональний центр ювелірного мистецтва м. Києва"), на якій «майстри» демонстрували свої вміння й проводили для присутніх цікаві майстер-класи;
- вулиця Дозвілля (партнер – ЦСПК «Щасливе дитинство»), на якій проходили різноманітні розважальні заходи, у тому числі проводилася захоплююча лотерея «Добрі справи»;
- вулиця Родинного Затишку (партнер - Центр у справах сім’ї та жінок «Родинний дім» Святошинського району), на якій було облаштовано яскраву фото-зону та проводилися корисні майстер-класи.
Родзинкою святошинської презентації став гість свята – головний герой популярного серіалу «Пес» Андрій Самінін (слідчий Олексій Леонідов) зі своїм чотириногим напарником.


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux