КМДА Київська міська державна адміністрація


8 листопада 2019

Осіння казкотерапія у бібліотеці для дітей «Книжкова світлиця» ЦБС «Свічадо»

Осіння казкотерапія у бібліотеці для дітей «Книжкова світлиця» ЦБС «Свічадо»

Днями у бібліотеці для дітей «Книжкова світлиця» Централізованої бібліотечної системи «Свічадо» відбувся захід, у якому взяли участь вихованці ДНЗ № 203 (вихователі Лимаренко О.В. та Чернецька С.В.). Усі разом – малеча і дружний колектив бібліотеки «лікувались» від осінньої депресії веселими та пізнавальними казками Людмили Суворової.

Ворона Горкуша, яку зіграла для дітей бібліотекар І категорії Тетяна Бордійчук, читала дітям історії зі збірки «Пригоди у чарівному лісі». Це – друга збірка казок в авторській обробці головного редактора газети «Казковий вечір» Людмили Суворової, до якої увійшли твори дітей, що надходили до «Казкового вечора». Від допитливої ворони діти дізнались про сім'ю ведмедиків та знайшли відповідь на питання: «Чому опадають листочки?».

Наступний сеанс казкотерапії відвідали учні початкових класів Спеціалізованої школи № 131, які дізнались чимало цікавої інформації про природу України, «мандруючи разом з кленовим листочком», читали веселі історії, казки, відгадували загадки та раділи прекрасній порі року – осені.

Шановні користувачі! Дорогі діти! Настав час і Вам завітати до бібліотеки у для дітей «Книжкова світлиця» та погортати цікаві книжки. Ми чекаємо на Вас (вул. Зодчих, 30/6).

 

Джерело: відділ культури та охорони культурної спадщини Святошинської РДА.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.