Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
  • Доступність
  • A-
    A+
  • Стара версія
Святошинська районна в місті Києві державна адміністрація
офіційний вебпортал

У Святошинському районі пройшла робоча зустріч районної влади з керівниками ОСН (фото)

Опубліковано 11 червня 2020 року о 13:11
фото

11 червня 2020 року в приміщенні Святошинської РДА відбулася робоча зустріч голови Святошинської РДА Сергія Павловського з керівниками ОСН району, на якій були також присутні перший заступник голови Василь Григоренко, начальник управління житлово-комунального господарства Євген Мужиченко та начальник відділу з питань внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю, голова Координаційної ради ОСН Ірина Романенко. Захід присвячено проведенню протягом квітня – липня 2020 року відповідно до розпорядження виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) від 05.05.2020 № 666 міського конкурсу проектів та програм розвитку місцевого самоврядування.

На зустрічі були присутні керівники ОСН: «Будинковий комітет «Вулиця Картвелішвілі, 3-Б», «Комітет мікрорайону «Злагода-1», «Квартальний комітет «Прип’ятчани», «Квартальний комітет «Авіатор», «Будинковий комітет «Вулиця Зодчих, 60/1», «Вуличний комітет «Вулиця Академіка Туполєва» і «Будинковий комітет «Провулок Приладний, 8».

На початку зустрічі Сергій Павловський звернувся до присутніх керівників ОСН: «Я вже немало чув про діяльність органів самоорганізації населення в нашому районі. І сьогодні дуже радий познайомитися з вами особисто. Хочу запевнити вас, що районна влада, як і раніше, відкрита для співпраці, і ви завжди можете розраховувати на мою особисту допомогу та підтримку».

Перший заступник голови Василь Григоренко також привітав керівників ОСН та закликав активніше долучатися до міських програм співфінансування: «Не слід нехтувати такою можливістю – за рахунок залучення коштів міського бюджету покращувати умови проживання жителів території ОСН. Тож пропоную активізуватися у цьому напрямі та проводити відповідну роз’яснювальну роботу».

Попри карантинні обмеження діяльність органів самоорганізації населення не зупинялась: члени ОСН постійно займалися вирішенням поточних питань покращення життя мешканців території ОСН, як-от ремонтними роботами житлового фонду, дитячих майданчиків, упорядкуванням прилеглої території тощо, уживали дезінфекційних і профілактичних заходів, пов’язаних з убезпеченням мешканців від коронавірусної інфекції, активно проводили інформаційну роботу різної актуальної тематики.

Начальник відділу з питань внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю Ірина Романенко ознайомила присутніх з особливостями порядку та умовами проведення відповідного конкурсу цього року. Присутні керівники ОСН проінформували про визначені тематики та об’єкти відповідних проектів і програм. Представники районної влади та громади плідно обговорили актуальні проблеми розвитку інфраструктури та місцевого самоврядування на території ОСН з метою забезпечення сприятливих умов для участі територіальної громади в розвитку міста Києва, визначилися з найбільш гострими питаннями, що потребують вирішення, у тому числі і за рахунок столичного бюджетування.


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux