КМДА Київська міська державна адміністрація


21 серпня 2020

Сергій Павловський з вітаннями завітав до ветеранів (фото)

Сергій Павловський з вітаннями завітав до ветеранів (фото)

У переддень святкування Дня Державного Прапора України та 29-ї річниці проголошення незалежності України голова Святошинської РДА Сергій Павловський разом з заступником Олексієм Мошковським завітали з привітаннями та подарунками в оселі ветеранів Другої світової війни.

Сьогодні вітали Адамовича Броніслава Сергійовича, який брав участь у визволенні нашої столиці, має численні заслуги перед Батьківщиною, пройшов великий трудовий шлях, доктор педагогічних наук НАН України, має почесне звання «Заслужений журналіст України», письменник. Також привітали Полухіна Сергія Михайловича, який теж брав участь у визволенні Києва, має бойові нагороди, 38 років віддав армії, має 30 років офіцерського стажу, і вже багато років очолює первинний осередок ветеранської організації. Не оминули своєю увагою Ігнатова Миколу Павловича, який Другу світову війну пройшов танкістом, брав участь у штурмі Берліну, звільняв європейські держави, має нагороди за особливі заслуги перед Батьківщиною.

В невимушеній атмосфері ветерани згадували свій бойовий та трудовий шлях, ділились спогадами та своїми проблемами. Неабияке враження призвели на гостей ці достойні люди. «Я вдячний за мужністю та жагу до життя нашим знаним ветеранам. Їх нескорена сила духу, оптимізм, бажання бути суспільно корисними є прикладом для наслідування. Щиро бажаю всім ветеранам міцного здоров’я та якомога довше залишатись поряд з нами», - ділився своїми враженнями очільник району.

На згадку про зустріч Броніслав Сергійович подарував гостям збірки своїх творів.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.