Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
  • Доступність
  • A-
    A+
  • Стара версія
Святошинська районна в місті Києві державна адміністрація
офіційний вебпортал

На нараді в голови Святошинської РДА обговорено зміни схем руху вулицями району (фото)

Опубліковано 28 вересня 2020 року о 17:19
фото

Сьогодні у Святошинській РДА (просп. Перемоги, 97) за ініціативи та під головуванням очільника Святошинського району Сергія Павловського відбулася нарада з питання організації дорожнього руху у Святошинському районі.

На нараді були присутні перший заступник голови Святошинської РДА Василь Григоренко, заступник голови Олексій Машковський, керівник апарату Сергій Шаповал, представники відділу безпеки дорожнього руху Управління патрульної поліції у місті Києві Департаменту патрульної поліції, відділу організації дорожнього руху у Святошинському районі КП «Центр організації дорожнього руху», Державної податкової інспекції у Святошинському районі Головного управління Державної податкової служби у місті Києві, КП «Шляхово-експлуатаційне управління по ремонту та утриманню автомобільних шляхів та споруд на них Святошинського району м. Києва», управління будівництва, архітектури та землекористування і відділу контролю за благоустроєм Святошинської районної в місті Києві державної адміністрації, а також помічник народного депутата України Миколи Тищенка.

Основним питанням наради було впорядкування руху автотранспорту вулицями Львівською та Верховинною, які в години пік у зв’язку з надмірною перевантаженістю центральної автомагістралі – просп. Перемоги - перетворюються в об’їзні  шляхи для великого потоку автотранспорту, що не передбачено їх технічно-експлуатаційними можливостями. Міжквартальні проїзди перетворюються в магістральні автодороги, що підвищує небезпеку руху транспорту та створює велику загрозу для пішоходів. За результатами обговорення зазначеного питання голова Святошинської РДА Сергій Павловський дав доручення  управлінню будівництва, архітектури та землекористування підготувати проект розпорядження щодо встановлення одностороннього руху вулицями Львівською та Верховинною, та подати його на затвердження голові району з подальшим переданням до відповідного підрозділу КП «Центр організації дорожнього руху».

Присутній на нараді помічник народного депутата України Миколи Тищенка повідомив про скарги мешканців будинків № 93 і № 95 по просп. Перемоги щодо обмеження вільного проїзду до під’їздів будинків та виникнення у зв’язку з цим соціальної напруги. Сергій Павловський повідомив присутніх про вирішення даного питання та найближчу перспективу надання території між зазначеними будинками статусу скверу.

Для запобігання проблем трафіка у зв’язку з відкриттям супермаркету на вул. Святошинській, 4  вирішено встановити нові дорожні знаки та розмітку поблизу нього.

Також на ділянці від вул. Депутатської, 23-А до рогу вул. Сільської та Серпової для убезпечення руху школярів ЗЗСО № 185 вирішено перенести пішохідний перехід та дорожні знаки.

За результатами обговорення було прийнято рішення підготувати згаданий проєкт розпорядження з урахуванням усіх обговорених на нараді питань та затвердити відповідні зміні схем руху вулицями Святошинського району.


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux