КМДА Київська міська державна адміністрація


16 жовтня 2020

Сергій Павловський: Спецтехніка готова до роботи в осінньо-зимовий період (фото)

Сергій Павловський: Спецтехніка готова до роботи в осінньо-зимовий період (фото)

Голова Святошинської РДА Сергій Павловський провів виїзну інспекцію готовності до роботи в осінньо-зимовий період 2020 – 2021 рр. автопарку спецтехніки КП «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Святошинського району м. Києва» та КП «Шляхово-експлуатаційне управління по ремонту та утриманню автомобільних шляхів та споруд на них Святошинського району м. Києва».

Очільник району разом з першим заступником голови Василем Григоренком і заступником голови Олексієм Мошковським оглянули техніку комунальних підприємств, перевірили наявність необхідного інвентарю, спецодягу, проблискових маячків, вогнегасників тощо.

Під час візитів до названих комунальних підприємств керівництво району також перевірило їх забезпеченість запасами піщано-сольової суміші, інвентарем для ручного прибирання, а також умови праці робітників підприємств.

«Дякую вам за вашу щоденну нелегку працю. Завдяки вашій роботі територія району знаходиться в хорошому стані. У зв’язку з пандемією, викликаною розповсюдженням корона вірусу COVID-19, прошу всіх бути обережними, берегти себе й не хворіти», - звернувся очільник району до комунальників.

У цілому побаченим Сергій Павловський залишився задоволеним: «Ми без остраху вступаємо в осінньо-зимовий період, бо і техніка, і люди до роботи в будь яких погодних умовах готові».



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.