Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
  • Доступність
  • A-
    A+
  • Стара версія
Святошинська районна в місті Києві державна адміністрація
офіційний вебпортал

У Святошинському районі привітали комунальників з професійним святом (фото)

Опубліковано 17 березня 2021 року о 18:09
фото

Цієї неділі в Україні відзначатимуть День працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення. Напередодні на території транспортноЇ служби КП «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Cвятошинського району м. Києва» (вул. Якутська, 6-А), куди також були запрошені представники КП «Шляхово-експлуатаційне управління по ремонту та утриманню автомобільних шляхів та споруд на них Святошинського району» м. Києва, Комунального підприємства  по утриманню зелених насаджень Святошинського району м. Києва та РТМ «Святошин» і РТМ «Нивки» СП «Київські теплові мережі» КП «Київтеплоенерго», голова Святошинської РДА Сергій Павловський привітав комунальників з професійним святом. Очільник району відзначив нелегку й відповідальну працю співробітників комунальних служб: «Ця сніжна зима показала всім святошинцям, наскільки ми залежимо від роботи комунальних служб. Завдяки вашій злагодженій, щоденній, подекуди цілодобовій, напруженій праці в районі не сталося колапсу: уся інфраструктура безперешкодно працювала в штатному режимі. Ми знаємо, яких неймовірних сил з вашого боку це потребувало, і вдячні, що ви нас не підвели».

Сергій Павловський разом з першим заступником голови Святошинської РДА Василем Григоренком вручили кращим представникам професії в районі відзнаки Святошинської РДА, Київської міської державної адміністрації та профільного департаменту КМДА, а також Сергій Павловський урочисто передав двірничці ЖЕД № 6, яка працює в системі ЖКГ понад 27 років, символічний ордер на службову квартиру.

Незвичайний подарунок отримав і перший заступник голови Василь Григоренко, який відповідає за функціонування ЖКГ у районі. Вихованці київської дитячої художньої школи № 5 презентували йому спеціально написану до цього дня картину.

На жаль, у зв’язку з епідемічними обмеженнями проведення традиційного святкового концерту для працівників комунальних підприємств району цього року стало неможливе, але попри це вихованці святошинських закладів культурно-естетичного виховання підготували своє творче вітання до Дня працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення, що можна буде переглянути днями на каналі YouTube, посилання на яке ми обов’язково повідомимо пізніше.

До відома: На сьогодні  у складі комунальних підприємств району працює така кількість працівників:

- Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Святошинського району м. Києва – 1052, з них робітників з комплексного прибирання будинків – 519;

- Шляхово-експлуатаційне управління по ремонту та утриманню автомобільних шляхів та споруд на них Святошинського району -271;

- Комунальне підприємство по утриманню зелених насаджень Святошинського району м. Києва – 205.


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux