КМДА Київська міська державна адміністрація


11 червня 2021

Заступник мера Вячеслав Непоп проінспектував об’єкти будівництва КП «Спецжитлофонд», що розташовані у Святошинському районі (фото)

Заступник мера Вячеслав Непоп проінспектував об’єкти будівництва КП «Спецжитлофонд», що розташовані у Святошинському районі (фото)

На об’єкті незавершеного будівництва закладу дошкільної освіти № 536 (вул. Бахмацька, 35) заступник голови виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) Вячеслав Непоп провів виїзну нараду за участі керівництва Святошинської РДА на чолі з головою Сергієм Павловським, представників відповідних структурних підрозділів Святошинської РДА і підрядних організацій.

Питання, які розглядалися на нараді, стосувалися стану проведення ремонтних робіт щодо добудови об’єкта незавершеного будівництва закладу дошкільної освіти (ясел-садка) № 536 з проєктною потужністю 130 місць. Замовником виконання зазначених робіт визначено КП «Спецжитлофонд».

Після цього заступник мера столиці Вячеслав Непоп проінспектував хід реконструкції ще одного об’єкта «Спецжитлофонду» - житлового будинку на бульварі Кольцова, 24-А, що ведеться з 2012 року.

За результатами інспектування Вячеслав Непоп дав доручення пришвидшити виконання будівельних робіт на зазначених об’єктах, а за потреби змінити підрядні організації.

До відома: Будівництво дошкільного навчального закладу за адресою: вул. Бахмацька, 35 на 140 місць було розпочато у  2003 році КиАЗ «Авіант». Пізніше його передано у власність НВП «МІТІС». У 2010 році Рішенням господарського суду міста Києва від 22.04.2010 зобов’язано НВП «МІТІС» повернути об’єкт Регіональному відділенню фонду державного майна по місту Києву. Відповідно до розпорядження виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) від 17.03.2016 № 153 об’єкт передано в підпорядкування районному управлінню освіти. У 2020 році рішенням Київської міської ради створено комунальний заклад «Заклад дошкільної освіти (ясла-садок) № 536 Святошинського району міста Києва». Згідно з проєктною документацією на вул. Бахмацькій, 35, що в молодому мікрорайоні Ново-Біличі, після завершення добудови об’єкта буде заклад дошкільної освіти (ясла-садок) № 536 з проєктною потужністю 7 груп (2 групи раннього віку й 5 груп передшкільного віку) на 130 місць.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.