Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
  • Доступність
  • A-
    A+
  • Стара версія
Святошинська районна в місті Києві державна адміністрація
офіційний вебпортал

«Нехай у Вашім серці завжди живе любов» (фото)

Опубліковано 17 лютого 2014 року о 17:36

14 лютого прийнято відзначати День святого Валентина — свято на честь усіх закоханих. У цей день закохані дарують один одному валентинки — спеціальні листівки у вигляді серця, з побажаннями та зізнаннями в коханні. Відзначити разом загальнонародне свято закоханих - запросили у бібліотеках Централізованої бібліотечної системи «Свічадо» управління культури, туризму та охорони культурної спадщини Святошинської районної в місті Києві державної адміністрації.

У Центральній районній бібліотеці Централізованої бібліотечної системи «Свічадо»  разом з головним бібліотекарем  Лисогор Оленою Володимирівною та завідувачем сектору читального залу – Остапчук Оксаною Вікторівною, свято святкували учні  7-А класу загальноосвітнього навчального закладу №222, для яких у бібліотеці підготували цікаву інформаційну бесіду про  історію виникнення та  традиції  святкування самого романтичного свята на Землі.  Після теплого і дружнього спілкування на тему кохання – всі взяли участь у майстер-класі по виготовленню валентинок.

На вечір відпочинку  «Нехай у вашім  серці завжди живе любов»  у бібліотеку  ім. О.Герцена завітали  учні 9-б класу спеціалізованої школи №185 ім. В.Вернадського, класний керівник - Спалило Олена Сергіївна та  завідувач шкільної бібліотеки -  Синиця Ірина Валентинівна. Справжнім подарунком для присутніх став виступ випускника  Київського національного університету театру, кіно та телебачення ім. І.К.Карпенка-Карого  Олексія Доричевського та його супутниці Чоні Ксенії  у виконанні яких присутні мали змогу переглянути  уривки із творів: О.Пушкіна «Євгеній Онєгін»;  В.Шекспіра «Ромео і Джульєтта»; Лесі Українки «Лісова пісня»; Ж.Бізе «Кармен». На святі панував романтичний настрій, гості також з задоволенням читали свої улюблені вірші.

Літературно-музичне свято, присвячене  Дню святого Валентина, зібрало  у бібліотеці для дітей «Книжкова світлиця» членів клубу сімейного читання  «Ґаздиня». Всі дружно розважались, разом з бібліотекарями І категорії Бордійчук Тетяною Михайлівною, Терещенко Катериною Григорівною, Мовчан Надією Леонідівною та виготовляли різних чудернацьких, але закоханих істот та прикрашали ними бібліотеку. На святі у вигляді янгола був присутній і сам святий Валентин, який запросив всіх взяти участь у своєрідному флеш-мобі – зі своїх маленьких сердечок діти склали одне вели серце та подарували його бібліотеці.

Разом з учнями 8-х класів спеціалізованого навчального закладу № 304  свято «Кохання - мить, що триває вічно» у бібліотеці  ім. М.Дубова для дітей святкувала   поетеса Тетяна Череп-Перегонич - лауреат Міжнародної премії імені Івана Кошелівця, дипломант конкурсу  «Коронація слова» - авторка книг поезій «Ідуть дощі», «Берег любові», та інших.

Звучала поезія, присутні спілкувались, говорили про почуття до батьків, вчителів, друзів. Знайомились з матеріалами книжкової виставки, присвяченої «вічній темі» - темі закоханості та кохання.

Любов — прекрасне почуття! І якщо є в році день, коли про любов можна говорити відкрито і привселюдно, то  це  чудово! Знайдіть найближчу до Вас бібліотеку http://www.svichado.com.ua/  у книжкових фондах бібліотек безліч книг,  присвячених   темі кохання. Ми чекаємо на Вас.

Спецкор Світлана Гонда

 

Джерело: Управління культури, туризму та культурної спадщини Святошинської районної в місті Києві державної адміністрації


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux