Головна  →  Новини  →  27 вересня 2021

Ознайомчий візит Сергія Павловського до вищого професійного училища № 33

Ознайомчий візит Сергія Павловського до вищого професійного училища № 33

Голова Святошинської РДА Сергій Павловський відвідав з ознайомчою метою вище професійне училище № 33 міста Києва, що на Кільцевій дорозі , 4-А. Очільник району поспілкувався з керівництвом навчального закладу, представниками педагогічно-викладацького колективу, ознайомився з матеріально-технічною базою училища. Під час розмови було порушено найбільш актуальні питання діяльності закладу, якості підготовки й подальшого працевлаштування молодих спеціалістів – випускників училища, обговорено шляхи та форми взаємодії місцевої влади та навчального закладу.

До відома: ВПУ № 33 є державним професійним навчальним закладом з 55-літньою історією, що навчає сьогодні молодь на базі 9 і 11 класів ЗЗСО за такими професіями: кухар, кухар-кондитер, кухар-офіціант, перукар (перукар-модельєр), манікюрник. 

Окрім підготовки з робітничих професій, курсового професійно-технічного навчання тут здійснюються перепідготовка та підвищення кваліфікації працівників відповідної сфери діяльності. За ліцензованим обсягом підготовки фахівців у 420 учнів, фактична кількість осіб, що навчаються, перевищує 6 сотень.

За роки свого існування училище підготувало понад 19 тисяч кваліфікованих робітників, замовниками кадрів є ТОВ «ФОЗЗІ-ФУД», ТОВ «СушіЯ», ПП «Маріам С», Рада ветеранів Шевченківського району, ТОВ «Італія Україна Сервіс Міжнародний» ресторан «Ле Борщ» та інші, з якими адміністрація училища уклала договори.

Перейти до спискуВерсiя для друку