Головна  →  Новини  →  20 вересня 2022

У Центральній районній бібліотеці ЦБС «Свічадо» відбулось громадське обговорення проєкту «Бібліосквер» (фото)

У Центральній районній бібліотеці ЦБС «Свічадо» відбулось громадське обговорення проєкту «Бібліосквер» (фото)

Сьогодні 20 вересня у Святошинському районі відбулися публічні консультації з широким залученням мешканців району.

За ініціативи відділу культури Святошинської районної в місті Києві державної адміністрації пройшли публічні громадські обговорення проєкту «Бібліосквер» Центральної районної бібліотеки ЦБС "Свічадо" (бульвар Р.Роллана, 13-В).

Проєкт «Бібліосквер» (створення міні – скверу на прилеглій території до приміщення Центральної районної бібліотеки з організацією на його території бібліозупинки Open-Air-Library). «Бібліосквер» – це популяризації бібліотеки та позитивного ставлення до читання, важливий етап перетворення території в сучасний привабливий центр європейського рівня для надання соціокультурних послуг мешканцям району, міста.

На обговоренні були присутні представники Департаменту суспільних комунікацій виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації), відділу культури, відділу з питань внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю, Комунального підприємства «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Cвятошинського району м. Києва», Комунального підприємства по утриманню зелених насаджень, мешканці Святошинського району міста Києва.

Під час обговорення були порушені такі питання:

Потреба благоустрою прибудинкової території за адресою: бульвар Р.Роллана, 13-в.

Створення комфортного та привабливого середовища для пожвавлення соціокультурного життя мікрорайону.

Після розгляду пропозицій та зауважень результати обговорення будуть оприлюднені на субвеб-сайті Святошинської РДА, на сайті ЦБС «Свічадо» і, на сторінці ЦБС «Свічадо» у Facebook, та на сторінці відділу культури Святошинської РДА у Facebook.

Перейти до спискуВерсiя для друку