Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
  • Доступність
  • A-
    A+
  • Стара версія
Святошинська районна в місті Києві державна адміністрація
офіційний вебпортал

В управлінні освіти відбулась нарада керівників закладів освіти району (фото)

Опубліковано 06 березня 2014 року о 16:30

5 березня 2014 року в актовій залі управління освіти відбулась нарада керівників закладів освіти району.

На нараду завітав голова Святошинської районної в місті Києві державної адміністрації Юрій Іванович Бондар. Привітавши жінок з наступаючим святом – Міжнародним жіночим днем, Юрій Бондар, користуючись нагодою, нагородив за сумлінну працю подякою Департаменту освіти і науки, молоді та спорту  директора середньої загальноосвітньої школи № 253 Пізняхівську Ірину Сергіївну.

Юрій Іванович нагадав керівникам освітніх установ про те, щоб вони контролювали оновлення інформації, яка розміщується на батьківських стендах шкіл та ще раз перевірили договори оренди. По закінченні свого виступу, очільник району поділився враженнями від проведеного дня учнівського самоврядування в Святошинській райдержадміністрації, ще раз привітав присутніх жінок та побажав їм натхнення, міцного здоров'я та любові.

Після виступу Юрія Івановича присутні перейшли до розгляду порядку денного наради.

Першою перед керівниками закладів освіти району виступила представник районного управління охорони здоров'я Суслова Любов Петрівна, яка окреслила стан медичного обслуговування в навчальних закладах району. Директори шкіл, враховуючи актуальність піднятої теми, не стояли осторонь. Розпитували Любов Петрівну про графіки роботи медичних сестер, про чисельність дітей, яка припадає на 1 дитину тощо. З усіх питань представник управління  надала вичерпні відповіді.

Бабкова Світлана Валентинівна, головний спеціаліст відділу загальної середньої освіти районного управління освіти, ознайомила присутніх із наказами районного управління освіти № 51,52,54. Світлана Валентинівна розповіла про процедуру вибору предметів Державної підсумкової атестації, її перездачі та умов звільнення від складання іспитів. На останок Світлана Бабкова повідомила про те, що більше ніж 250 дітей у районі знаходиться на індивідуальному навчанні та наголосила на тому, щоб присутні пам’ятали те, що вибір дитини – найголовніше.

Голованенко Людмила Миколаївна, головний спеціаліст відділу загальної середньої освіти, розповіла про порядок прийому дітей до перших класів та підкреслила те, що зарахування дитини до того чи іншого навчального закладу можливо лише при наявності всього пакету документів. Людмила Миколаївна нагадала директорам про те, що в кожному закладі освіти повинні бути розроблені рекомендації психолога для адаптації дітей до навчання в школі.

Васильченко Лариса Єгорівна, головний спеціаліст управління освіти, повідомила про перевірку знань з охорони праці в закладах освіти та наголосила на тому, що вже зараз потрібно до неї готуватися, адже питань багато. Васильченко Л.Є. розкрила в повному обсязі проблему дитячого травматизму та шляхи його подолання та попросила пильніше слідкувати за тим, що саме вчителі фізичної культури розповідають про правила проведення спортивних ігор.

Ревуцька Лілія Йосипівна, завідувач сектору з питань позашкільної освіти і виховання, дала вичерпну інформацію про організацію літнього відпочинку учнів у пришкільних таборах та підкреслила важливість забезпечення інструкторів з плавання від СЗШ № 162 та СШ № 76 під час перебування дітей в літній період на базах закладів освіти.

Ольга Миколаївна Гуменна, директор науково-методичного центру, розповіла присутнім про процедуру атестації педагогічних працівників закладів освіти району, основні вимоги до документації та повідомила методичну тему районного науково-методичного центру. Підсумовуючи свій виступ, Ольга Миколаївна  розповіла присутнім про планову перевірку НМЦ, яка відбулась 26 лютого поточного року, методи усунення певних недоліків, що були виявлені під час її проведення.

Олег Євгенович Ільюк, провідний фахівець з інформаційних питань, порушив перед присутніми стан надання інформаційних матеріалів для розміщення їх на офіційному веб-сайті Святошинської районної в місті Києві державної адміністрації. Також Олег Євгенович наголосив на тому, що інформація, яка надходить від освітніх установ району, не повинна відображати лише кількісний показник, а насамперед бути якісною. Більш детально Олег Ільюк зупинився і на технологічній карті по наданню інформації до рубрики «НОВИНИ» офіційного веб-сайту РДА.

На останок, Мирослав Корбецький, начальник управління освіти, привітав присутніх жінок з наступаючим святом та додав, що в сучасній Україні система освіти безперервно розвивається, і для неї характерне постійне відновлення й саморозвиток.

 

Джерело: управління освіти Святошинського району. 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux