Головна  →  Новини  →  25 березня 2016

Золоту медаль та Гран-прі отримав Київський університет права НАН України на Міжнародній виставці «Сучасні заклади освіти – 2016» (фото)

Золоту медаль та Гран-прі отримав Київський університет права НАН України на Міжнародній виставці «Сучасні заклади освіти – 2016» (фото)

Серед освітян Святошинського району у Сьомій Міжнародній виставці «Сучасні заклади освіти-2016» взяв участь Київський університет права НАН України.

Результати діяльності університету були оцінені журі виставки. Студенти-стендисти відчули гордість за свою альма-матер під час вручення ректорові, професорові Юрію Бошицькому нагород: Гран-прі «Лідер наукової та науково-технічної діяльності», Почесної грамоти за плідну організаторську діяльність із забезпечення якості національної освіти, Золотої медалі в номінації «Міжнародна співпраця як невід`ємна складова інноваційного розвитку національної освіти та науки».

Упродовж трьох днів роботи виставки представники КУП НАНУ мали можливість поспілкуватися з представниками навчальних закладів, обмінятися досвідом педагогічної практики, ознайомитися з сучасними технологіями навчання. Старшокласники та їх батьки, а також студенти коледжів отримали актуальну інформацію щодо умов вступу до навчального закладу, бакалаврських та магістерських програм, підготовчих університетських курсів та змогли поставити запитання щодо специфіки здобуття освіти в Київському університеті права НАНУ та цьогорічних особливостей вступу до університету.

Під час проведення мультимедійної презентації «Імплементація Закону України «Про вищу освіту» з питань виборчої системи органів студентського самоврядування. Європейська модель студентського парламенту в КУП НАНУ» студенти вищих навчальних закладів України, школярі мали можливість спілкування щодо ролі студентського самоврядування в освітніх закладах. Освітяни й науковці з різних регіонів країни обговорили нагальні проблеми студентського самоврядування, модернізації галузі освіти, шляхи інтеграції до європейського освітнього простору, особливості вступу до вищих навчальних закладів у 2016 році. Усі охочі біля стенду університету мали можливість отримати кваліфіковану юридичну консультацію від представників Юридичної клініки «Фенікс» та пройти анкетування у практичного психолога вишу.

Представники студентського парламенту КУП НАНУ були відзначені дипломами за мультимедійну презентацію лідерської діяльності, в якій було презентовано волонтерську діяльність студентів.

 

Джерело: КУП НАНУ

Перейти до спискуВерсiя для друку