Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
  • Доступність
  • A-
    A+
  • Стара версія
Святошинська районна в місті Києві державна адміністрація
офіційний вебпортал

20 святошинських родин сьогодні посвятили в багатодітні (фото)

Опубліковано 17 грудня 2019 року о 17:17
фото

Служба у справах дітей та сім’ї Святошинської РДА провела сьогодні чергову посвяту в багатодітні родини членів ГО «Спілка багатодітних сімей «Шанс». Захід проходив у Центрі соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді (просп. Леся Курбаса, 18-Г). 20 подружніх пар, у родинах яких цього року з’явилося третє маля, запросили сьогодні до центру, щоб у теплій, щирій атмосфері поздоровити з такою приємною подією.

Привітала героїв свята голова спілки Наталія Бовтун. Уже багато років вона опікується родинами, де є багато (понад трійко) діточок. Спілка об’єднала однодумців для підтримки батьків, створення найкращих умов для повноцінного розвитку дітей. І це не тільки слушні поради та консультації для батьків, це реальні справи з організації відпочинку, оздоровлення їх дітей.

Перед присутніми також виступила директорка Святошинського районного в м. Києві центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Олександра Дружинська. Вона розповіла про призначення й функції очолюваного нею підрозділу й запропонувала в разі потреби звертатися за адресою центру: просп. Леся Курбаса, 18-Г.

Заступник начальника служби у справах дітей та сім’ї Святошинської РДА Неля Малікова також презентувала діяльність своєї служби щодо захисту прав і законних інтересів дітей, соціальної підтримки сімей з дітьми, запобігання та протидії домашньому насильству, протидії торгівлі людьми.

Розповіла про створені в районі умови для всебічного розвитку дітей, організацію їх дозвілля з урахуванням уподобань і здібностей кожного малюка керівник Централізованої системи підліткових клубів «Щасливе дитинство» Світлана Сова. Вона гостинно запросила малечу, щойно вона трішки підросте, відвідувати різноманітні гуртки, секції в розгалуженій системі підліткових клубів «Щасливе дитинство».

Багатодітних батьків від імені в. о. голови Святошинської РДА Андрія Трамбовецького привітала начальник відділу з питань внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю Святошинської РДА Ірина Романенко. «Хочу привітати наших сьогоднішніх гостей з такої чудової нагоди – народження дитини! Та ще й третьої дитини в родині! Це – потрійне щастя, але пропорційно зростає і відповідальність. Традиційно в українських родинах було багато дітей. Та суспільно-політичний фактор періодично вносить свої корективи у демографічну ситуацію в країні. На щастя, сьогодні народжуваність дітей в Україні поступово збільшується. Радість батьківства, переваги виховання дітей у великій, дружній родині переважують будь-які матеріальні складнощі та негаразди. Схиляюся перед батьками, які беруть на себе таку колосальну відповідальність, адже у багатодітній родині виникає не тільки проблема достатнього матеріального забезпечення, але, що головне, кожна дитина потребує уваги батьків, часу, якого на добу лише 24 години як для родини з однією дитиною, так і для багатодітної сім’ї. Та, не сумніваюся, чого вистачає в таких родинах, так це безмежної любові до дітей», - сказала Ірина Романенко.

На завершення заходу від Святошинської РДА герої сьогоднішнього свята отримали вітальні листи й подарунки.


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux