Головна  →  Новини  →  10 квітня 2017

Літературна вітальня бібліотеки ім. Махтумкулі презентує (фото)

Літературна вітальня бібліотеки ім. Махтумкулі презентує (фото)

Днями у бібліотеці ім. Махтумкулі Централізованої бібліотечної системи «Свічадо» відділу культури та охорони культурної спадщини відбулось засідання літературної вітальні у роботі якої взяли участь: Ганна Земко – головний редактор журналу «Слово жінки», автор та ведуча однієї із рубрик – Ольга Мурзак; поетеси Тетяна Шпичук, Тетяна Череп-Пероганич та Тетяна Рюмшина. Невипадково захід зібрав у бібліотеці суто жіночу аудиторію, адже в центрі кожного чергового номеру журналу «Слово Жінки», який презентували широкій читацькій аудиторії представниці часопису — особистість конкретної жінки, сучасної українки: вчительки, дизайнера, лікаря, бізнесмена тощо. Жінок, які відбулися та реалізували себе в житті: знайшли своє місце, своє призначення, досягли професійних височин, мають сім'ю та дітей, наповнені любов'ю, оптимізмом та силами, готові поділитися своєю енергією та невеликими життєвими секретами з іншими.

Презентуючи журнал Ганна Земко розповіла про історію його створення та існування, – що стало можливим лише завдяки енергійності, позитивному настрою, безмежній вірі та взаємопідтримці людей, які його створюють і читають. Головний редактор розповіла про тематику випусків яка за 9 років існування часопису стала дуже різноманітною. Цей новий україномовний неглянцевий і негламурний журнал не є суто жіночим. Авторки й героїні видання адресують своє слово всім – чоловікам і жінкам, літнім людям і зовсім молодим, всім хто любить Україну і відчуває себе відповідальними за її майбутнє.

Справжнім подарунком присутнім став виступ Тетяни Шпичук, Тетяни Череп-Пероганич та Тетяни Рюмшиною, які читали власні поетичні твори.

На завершення зустрічі Ганна Земко подарувала для користувачів бібліотеки два випуски журналу: «Книжка і читання» (2013р.), «Рідна земля» (2017р.), а на додаток позитивний життєвий настрій та висловила віру в краще, адже журнал «Слово жінки» для тих, хто прагне мудро жити!

Шановні користувачі! Ознайомитись з виданням можна у бібліотеці ім. Махтумкулі (вул. Зодчих, 6). До зустрічі у бібліотеці!

 

Джерело: відділ культури та охорони культурної спадщини

Перейти до спискуВерсiя для друку