Головна  →  Новини  →  21 квітня 2017

«Просінь душі моєї» - творчий вечір М.Скрипця у бібліотеці «Джерело» ЦБС «Свічадо»

«Просінь душі моєї» - творчий вечір М.Скрипця  у бібліотеці «Джерело» ЦБС «Свічадо»

19 квітня колектив бібліотеки «Джерело» Централізованої бібліотечної системи «Свічадо» відділу культури та охорони культурної спадщини взяв активну участь в організації та проведенні творчого вечора Миколи Яковича Скрипця.

Учасниками заходу стали учні 5-11 класів середньої загальноосвітньої школи № 235 ім. В. Чорновола, у приміщенні якої і відбувся творчий вечір письменника. Справжній подарунок Миколі Яковичу зробили учні школи - представили увазі присутніх інсценізацію з творів М.Я.Скрипця; з вітальним словом до письменника звернулись отець Роман (Баранов) - священик храму Живоносне джерело, колектив бібліотеки та школи.

Понад 20 років щирої дружби та плідної співпраці пов'язує Миколу Яковича з бібліотекою «Джерело», поетичні твори якого знають і цінують широкі кола читачів. До уваги присутніх представлено книжкову виставку за творами автора, проведено огляд літератури. Завідувач бібліотеки «Джерело» Тетяна Михайлівна Кравченко розповіла присутнім про життєвий та творчий шлях письменника.

Джерело: відділ культури та охорони культурної спадщини

Перейти до спискуВерсiя для друку