Головна  →  Новини  →  21 квітня 2017

В КУП НАНУ завершився щорічний «Тиждень іноземних мов»

В КУП НАНУ завершився щорічний «Тиждень іноземних мов»

Нещодавно, в рамках загальноуніверситетського проекту «Кроки до прекрасного», що діє під патронатом ректора, професора Юрія Бошицького в Київському університетом права Національної академії наук України в стінах університету під керівництвом доцента кафедри іноземних мов Кудінової Ірини Михайлівни відбувся «Тиждень іноземних мов», присвячений мовам світу.

Метою проведення тижня іноземних мов є удосконалення знань, вмінь та навичок отриманих під час занять, розширення світогляду та ерудиції студентів; формування вміння концентрувати увагу, логічно викладати думки. Предметний тиждень має велике загальноосвітнє, виховне та розвиваюче значення. Він не тільки поглиблює й розширює культурологічний кругозір студентів, але й сприяє розвитку їхньої творчої активності, естетичних смаків і, як наслідок, підвищує мотивацію до вивчення мови і культури іншої країни.

В концерті взяли участь студенти 1 і 2 курсу, зі сцени звучали пісні: Аdele – Skyfall та Celine Dion – I Surrender, учасники декламували поезію мовами світу. На завершення Тижня Ірина Михайлівна привітала словами щирої подяки всіх присутніх на цьому заході й наголосила на вагомості вивчення іноземних мов.

Джерело: КУП НАНУ

 

Перейти до спискуВерсiя для друку