Головна  →  Новини  →  29 червня 2017

Випускний вечір учнів 11-го класу у СШ № 96 (фото)

Випускний вечір учнів 11-го класу у СШ № 96 (фото)

Теплі спогади про випускний вечір зберігаються на все життя. Випуск 11-тикласників - одна з головних шкільних подій року і одна з головних подій у житті самих випускників, їх класних керівників та вчителів. 26 червня 2017 року святкували свій випускний і наші 11-тикласники.

Гордість за своїх вихованців переповнювала серця учителів та батьків, адже багато учнів саме цього випуску захищали честь школи на різних змаганнях, олімпіадах, інтелектуальних конкурсах, виборювали призові місця, були кращими в місті та районі, найактивнішими учасниками шкільного та позашкільного життя.

Віршами та піснями учні 11 класу виказали слова любові та подяки директору, заступникам, вчителям, класним керівникам та батькам. Загалом свято пройшло у затишній, невимушеній, сімейній атмосфері.

Для випускників цей день особливий, це день прощання зі школою.

Дорогі наші випускники, ми віримо, що ви оборете правильний шлях, зумієте подолати усі перешкоди, а згадка про школу залишиться у вас на все життя, тож хай завжди для вас небо буде високим, а дорога світлою, та нехай знання, отримані в школі, неодмінно стануть запорукою вагомих здобутків, допоможуть вам досягти омріяних вершин у вашій майбутній діяльності!

 

Джерело: СШ № 96

Перейти до спискуВерсiя для друку