Головна  →  Новини  →  30 червня 2017

Свято музики (фото)

Свято музики (фото)

«Музика виражає те, що не може бути сказано і те, про що неможливо мовчати»

Віктор Гюго

Свято класичної музики відбулося у вокальній студії Центру культури «Святошин» відділу культури та охорони культурної спадщини за участі вихованців Народної вокальної студії «Кантилена» (керівник Тамара Царенко, концертмейстер Світлана Мартинюк).

Основу звітного концерту складали твори класичної музики зарубіжних композиторів,  арії із опер та пісні українських композиторів-класиків.

У виконанні юних артисток: Тодорчук Олени, Шипуліної Дарини, Червінської Іванки, Яцкуленець Олени, Пустовіт Оксани, та Костенко Оксани прозвучали вокальні твори: «Запорожець за Дунаєм» (муз. С. Гулака-Артемовського),  «Куплети Адель» (муз. Штрауса), «Ой піду я межи гори» (муз. А.Кос-Анатольського), арія Ельвіри із опери Дж. Верді «Ернені», «Ой Іване , люби мене» (укр. нар. пісня) та інші.

Відділ культури та охорони культурної спадщини щиро дякує артистам Народної вокальної студії «Кантилена» та їх керівникові за чудовий виступ, душевне тепло та гарний настрій і бажає їм творчої наснаги та нових високих досягнень у чарівному світі музики.

 

Джерело: відділ культури та охорони культурної спадщини

Перейти до спискуВерсiя для друку