Головна  →  Новини  →  13 липня 2017

Юні таланти Святошинського району вдало виступили на Міжнародному фестивалі-конкурсі у Грузії

Юні таланти Святошинського району вдало виступили на Міжнародному фестивалі-конкурсі у Грузії

З 06 по 15 липня в грузинському місті Кобулеті відбувся ХІV Міжнародний фестиваль-конкурс «Помаранчевий Кобулеті». Захід проходив під патронатом Митрополита Батумського і Лазського владики Димитрія, Міністрества спорту, культури і охорони пам'ятників Грузії, Уряду Аджарської Автономної Республіки; Міністерства освіти, культури і спорту Аджарії; Національного творчої спілки хореографії Грузії; Правління муніципалітету міста Кобулеті.

Основною метою і завданням Міжнародного фестивалю-конкурсу «Помаранчевий Кобулеті» є популяризація та підтримка розвитку народного мистецтва, зближення жителів різних країв світу, обмін досвідом між художніми колективами, популяризація традицій різних народів світу.

Участь у фестивалі взяли колективи та вихованці з багатьох країн світу серед яких: Грузія, Польща, Україна, Вірменія, Туреччина, Естонія, Литва, Росія. Україну презентували творчі талановиті діти Святошинського району. Високий рівень підготовки учасників фестивалю викликав неабияке занепокоєння і хвилювання. Програма виступу наших конкурсантів була ретельно відпрацьована і продумана, а професійне зіркове журі, до складу якого входила Світлана Сова (голова ГО «Жінки-Берегині», директор ЦСПК «Щасливе дитинство»), оцінювало учасників якісно та справедливо, що й дало високий результат: дует сестер Наруцьких отримав Гран-прі з вокалу, ансамбль сучасного танцю «Едельвейс» – Гран-прі з хореографії, театр танцю «Belle Bells» – І місце у сучасно-спортивній хореографії; Ярослав Гаркуша – І місце з вокалу у своїй віковій категорії.

Було складно, але цікаво! Господарями було підготовлено різноманітну розважальну програму з екскурсіями, атракціонами та відпочинком на морі, що дало нашій делегації змогу розслабитись і відпочити.

Музика на різний смак, приємна атмосфера, неймовірна природа, привітні люди та гарні спогади – таким запам’ятали «Помаранчевий Кобулеті» його учасники!

Вітаємо святошинців з перемогою і зичимо нових звершень!

Довідково: Кобулеті розташований в Аджарії на самому березі Чорного моря, в 25 км від міста Батумі, на висоті 3-4 м над рівнем моря. Головним лікувальним фактором курорту є цілющий теплий і вологий клімат, чудова природа моря та тінистих алей, соснових і кедрових гаїв.

 

Джерело: ЦСПК «Щасливе дитинство»

Перейти до спискуВерсiя для друку