Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
  • Доступність
  • A-
    A+
  • Стара версія
Святошинська районна в місті Києві державна адміністрація
офіційний вебпортал

27 січня голова Святошинської райдержадміністрації Юрій Бондар провів апаратну нараду (фото)

Опубліковано 28 січня 2014 року о 12:42

27 січня 2014 року в Святошинській районній в місті Києві державній адміністрації відбулась апаратна нарада під головуванням очільника району Юрія Івановича Бондаря.

Участь у нараді взяли: перший заступник голови з питань житлово-комунального комплексу Святошинської райдержадміністрації Володимир  Морозов, заступник голови з питань фінансів, економіки, підприємництва та комунального майна – Олександр Шквара, заступник голови з гуманітарних питань та соціальних питань Наталя Пазенко, заступник керівника апарату  райдержадміністрації – Валентин Буцько, керівники самостійних управлінь і структурних підрозділів райдержадміністрації.  

В нашому районі вже стало доброю традицією на початку апаратної наради вшановувати кращих працівників підприємств, установ та організацій. Ось і цього разу, Юрій Бондар відзначив переможців районного  конкурсу на кращий підлітковий клуб за місцем проживання, який проводився серед всіх підліткових клубів ЦСПК «Щасливе дитинство» та ЦСПК «Спорт для всіх» управління у справах сім’ї, молоді та спорту.

Зокрема, за багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм та значний особистий внесок у розвиток позашкільної освіти Подяками голови Святошинської районної в місті Києві державної адміністрації були нагороджені керівники наступних підліткових клубів: Білоус Наталія Григорівна (ПК «Берегиня»), Зарудня Лариса Андріївна (ПК «Фотон») та Томачук Ольга Василівна (ПК «Кентавр») Централізованої системи підліткових клубів «Щасливе дитинство». Також, Подяки голови району були вручені Клименко Надії Миколаївні (ПК «Олімп-І»), Клименку Володимиру Володимировичу (ПК «Олімп-ІІ») та Свентицькій Людмилі Петрівна (ПК «Орлятко») Централізованої системи підліткових клубів «Спорт для всіх».

На цьому приємні події не закінчилися – голова району особисто вручив монтажнику санітарно-технічних систем і устаткування КП «РЕО-9»  Юрченку Едуарду Анатолійовичу ордер на право користування службовим  житлом. 

А вже далі, голова району розглянув завдання та доручення керівництва Київської міської державної адміністрації, а також поточні питання життєдіяльності та розвитку району.

Як повідомив очільник району, з завтрашнього дня очікується значне погіршення погодних умов – потужні снігопади, налипання мокрого снігу, ожеледиця. У зв’язку з цим, усі комунальні служби району, бюджетні  установи мають бути готовими до боротьби з можливою стихією – забезпечити посилений режим роботи, перевірити наявність шанцевого  інструменту, спецодягу та функціональний стан техніки.

Зокрема, комунальному підприємству ШЕУ Святошинського району було доручено оперативно розчищати від снігу усі автомобільні дороги, тротуари та підземні  переходи. При цьому, Юрій Іванович також наголосив, що усі без виключення торгівельні заклади, заклади ринкової мережі та інші установи мають прибирати сніг біля своїх будівель та на прилеглій території. Інформацію-звіт про прибирання снігу на території Святошинського району надавати щоденно. 

Вкотре було наголошено на обов’язковому контролі за станом оглядових колодязів, в контексті наявності люків.

Продовжуючи нараду, Юрій Іванович доручив фінансово-економічному комплексу підготувати звіт про виконання районом усіх програм та проектів розвитку за 2013 рік. Усі розпорядники бюджетних коштів працюватимуть відповідно до бізнес-планів. З метою детального роз’яснення щодо особливостей підготовки таких планів, будуть проведені семінари-практикуми по кожному напрямку розвитку.

До кінця поточного тижня в районі буде складено план перевірок  підприємств, установ та організацій на предмет дотримання правил протипожежної безпеки.

А 07 лютого 2014 року в Святошинській районній в місті Києві державній адміністрації відбудеться день учнівського самоврядування. На один день «посадовцями» стануть представники районної асоціації «Старшокласник».

Окремим інформаційним блоком наради стало питання реалізації в районі завдань та доручень Президента України Віктора Януковича щодо соціального проекту «Картка киянина».

«Соціальні ініціативи Президента України – курс на якісні зміни умов життя людей направлені на відновлення довіри суспільства до державної політики, спрямованої на покращення життя громадян, які через ті або інші обставини опинилися в складнішій ситуації. Підвищення соціальних стандартів в першу чергу торкнеться сімей з дітьми, малозабезпечених сімей, інвалідів з дитинства, дітей-інвалідів, ветеранів війни та праці, жертв нацистських переслідувань, громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи. І саме пілотний соціальний проект «Картка киянина» – це дійсно дієвий спосіб забезпечити належний рівень соціального захисту населення в нашій столиці»  - зазначив Юрій Бондар.

Були заслухані основні статистичні показники по впровадженню «Картки киянина» в Святошинському районі, а також наголошено на тому, що найближчим часом планується розширити послуги торгівельних мереж для власників картки.   

Далі були розглянуті питання порядку денного, а саме:

Про виконання протокольних доручень, даних на апаратних нарадах, стан виконавської дисципліни в структурних підрозділах, виконання звернень громадян, що надійшли до Святошинської райдержадміністрації та Контактного центру міста Києва станом на 27.01.2014. 

Про виявлення недоліків зовнішнього благоустрою та порушення санітарного стану території Святошинського району;

Про роботу Служби-05 в зимовий період 2014 року;

Про стан надання керівниками комунальних підприємств та структурних підрозділів райдержадміністрації інформації для розміщення на веб-сайті Святошинської райдержадміністрації в період з 20 по 24 січня 2014 року;

Про введення в експлуатацію в 2014 році на території Святошинського району об’єктів будівництва за рахунок інвестиційних та бюджетних коштів.      

Про проведення в Святошинській райдержадміністрації Дня учнівського самоврядування.

З усіх питань порядку денного були прийняті відповідні рішення.

 

Джерело: відділ з питань внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю Святошинської РДА 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux