Головна  →  Новини  →  23 травня 2018

Міжнародний Святошин запрошує

Міжнародний Святошин запрошує

Запрошуємо 26 травня на міжнародний благодійний фестиваль дитячо-юнацької творчості у Святошин. Там буде цікаво, весело та по-родинному затишно.

Уже традиційно до Дня Києва наш район приймає гостей з усього світу на феєричному святі дитячої творчості й інтернаціональної дружби. Восьмий рік поспіль ансамбль танцю «Вітамінчик» на чолі з керівником Олегом Мельником проводить Міжнародний благодійний фестиваль дитячо-юнацької творчості «Сонячний каштанчик» у парку «Інтернаціональний».

Особливістю фестивалю цього року буде безпрецедентна кількість іноземних учасників. Глядачам покажуть творчі презентації колективи із зарубіжних країн: Монголії, Гани, Індії, Туреччини, Польщі, Литви, Чорногорії, Болгарії та Молдови, колективи національних меншин з Азербайджану, Кореї, Вірменії, Грузії, Узбекистану та Німеччини, а також дитячі колективи України та Святошинського району м. Києва. Розпочнеться свято об 11 годині парадом учасників, а це понад 600 представників творчої молоді різних країн світу. Концерт на головній сцені фестивалю триватиме з 12 до 17 години.

Окрім концертної програми гостей свята чекають різноманітні спортивно-розважальні заходи, майстер-класи, цікаві квести. Тут знайдуть собі розваги до вподоби всі - від маленьких відвідувачів до людей поважного віку.

Святковий захід буде проходити в парку «Інтернаціональний» 26 травня з 12 до 17 години.

Приходьте! Чекаємо! Буде весело!

Перейти до спискуВерсiя для друку