Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
  • Доступність
  • A-
    A+
  • Стара версія
Святошинська районна в місті Києві державна адміністрація
офіційний вебпортал

ЦНАП Святошинської РДА привітав 100-тисячного відвідувача за 2018 рік (фото)

Опубліковано 28 грудня 2018 року о 15:16
фото

Сьогодні, 28 грудня, голова Святошинської районної в місті Києві державної адміністрації Володимир Каретко привітав 100-тисячного заявника Центру надання адміністративних послуг (ЦНАП) за 2018 рік, яким стала Наталя Карій.

Пані Наталя подякувала за сертифікат та подарунок і поділилась своїми враженнями від події. «Це приємна несподіванка - я вражена! Звернулась в Центр, щоб оформити свідоцтво багатодітної сім’ї, а отримала стільки приємних емоцій, дякую» - поділилась своїми враженнями Наталя Карій.

За словами очільника району, постійно зростаючий попит на адміністративні послуги, який ми фіксуємо вже четвертий рік поспіль, перш за все свідчить про існуючий попит та зручність отримання послуг. Формат «відкритий простір», в якому працює ЦНАП, дає можливість максимально спростити процедуру як надання запиту, так і отримання консультації/документації, скоротити час очікування для клієнта та його обслуговування. З моменту відкриття в оновленому форматі ЦНАП відвідало майже 300 тисяч відвідувачів.

«Цього року ми провели реформування ЦНАП, що дозволило удвічі збільшити штатну чисельність працівників. Ще сьогодні ви бачите в залі порожні робочі місця для адміністраторів, але по завершенню конкурсу всі 40 адміністраторів будуть проводити прийом відвідувачів. Це скоротить час очікування та збільшить загальну кількість заявників, яких може обслужити ЦНАП» - заявив очільник району Володимир Каретко.

Для прикладу, за 2015 рік було зафіксовано 40132 звернення в ЦНАП, а вже у 2016 – 64738 звернень, минулого року – 114 тисяч звернень. Наразі, завершуємо 2018 рік з ювілейним – 100-тисячним заявником.

Найбільшим попитом користуються послуги з  реєстрації місця проживання,  реєстрації бізнесу та послуги державної міграційної служби.

Додатково.

Три роки тому, 18 грудня 2015 року, оновлений ЦНАП Святошинської РДА було відкрито міським головою Віталієм Кличком після реконструкції та оновлення. Основною інноваційною складовою проекту оновлення став принципово новий підхід у створенні адміністративного простору на території України – «відкритий простір».

На цей час у ЦНАП працюють 28 осіб, з них 24 адміністратора, загальна чисельність працівників збільшена до 50 (з них 40 – адміністратори), які в день обслуговують від 400 до 500 заявників. Загальна кількість адміністративних послуг сягає 150.

Нагадаємо, що архітектурний проект «Реконструкції ЦНАП при Святошинській адміністрації» був створений авторами Юрієм Кайгородцевим, Арсенієм Івановим, Любов’ю Титаренко та Кирилом Цуманом у 2015 році та номінувався в конкурсі «Інтер’єр року» Всеукраїнського щорічного архітектурного конкурсу. Загальна площа – 430 м2.

 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux