Головна  →  Новини  →  21 лютого 2019

Мовний простір бібліотеки ім. О. Герцена запрошує!

Мовний простір бібліотеки ім. О. Герцена запрошує!

З новими творчими ідеями та планами продовжує роботу мовний простір бібліотеки ім. О. Герцена Централізованої бібліотечної системи «Свічадо» відділу культури та охорони культурної спадщини, у рамках якого всі бажаючі отримують можливість вивчати іноземні мови.

Цього разу мовний простір у бібліотеці заповнила «Español para todos – іспанська для всіх». Знаннями іспанської ділилася викладач мови, громадянка Іспанії Сара Агуліо. Інноваційні методи викладання мови, позитив та дружня атмосфера, що панують на заняттях Сари, допомагають швидкому засвоєнню матеріалу. За три місяці у групі ознайомились з культурою країни, опанували алфавіт, цифри, ази розмовної лексики та почали співати відомі іспанські хіти Рікі Мартіна та Хуліо Іглесіаса!

Іспанська – друга у світі за популярністю серед іноземних мов. Для 407 мільйонів осіб іспанська є рідною мовою, 60 млн осіб використовують іспанську як другу мову, а 20 млн знають її як іноземну. Іспанська є однією з офіційних мов ООН та ЄС.

Тож  nos vemos en la biblioteca - побачимося у бібліотеці! Ми знаходимось за адресою: вулиця Краснова, 12,  телефон для довідок 424-33-20.

Джерело: відділ культури та охорони культурної спадщини Святошинської РДА.

 

 

Перейти до спискуВерсiя для друку