Головна  →  Новини  →  17 квітня 2019

У Святошинській РДА пройшла апаратна нарада (фото)

У Святошинській РДА пройшла апаратна нарада (фото)

17 квітня 2019 року у Святошинській районній в місті Києві державній адміністрації пройшла апаратна нарада під головуванням очільника району Володимира Каретка. Участь у нараді взяли: перший заступник голови Святошинської РДА Сергій Пилипчук, заступник голови Наталія Гусєва, керівник апарату Олексій Михайлов, начальники відділів та структурних підрозділів Святошинської РДА, а також керівники комунальних підприємств району.

На початку засідання головуючий В. Каретко дав доручення всім комунальним службам району активізувати взаємодію з Антимонопольним комітетом у питаннях фінансування відповідних робіт.

Володимир Каретко нагадав, що цими вихідними пройде остання толока в рамках двомісячника з благоустрою. Основним об’єктом прибирання цими вихідними буде лісопаркове господарство. Працівники КП УЗН виконуватимуть на території скверу на вул. Котельникова, 24 – 26 роботи з відновлення благоустрою після проведення аварійних робіт, а також прибирання території на розі вулиць Наумова й Підлісної.

Ураховуючи, що наближаються поминальні дні, Володимир Каретко доручив комунальним службам забезпечити санітарне прибирання підходів та під’їздів до кладовищ.

Під час апаратної наради керівниками комунальних підприємств було порушено ряд проблемних питань відповідно до своєї компетенції, які було розглянуто в робочому порядку та дано відповідні доручення головою РДА щодо їх вирішення

Перейти до спискуВерсiя для друку