Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
  • Доступність
  • A-
    A+
  • Стара версія
Святошинська районна в місті Києві державна адміністрація
офіційний вебпортал

У Святошинській РДА відбулося чергове щотижневе засідання оперативного штабу

Опубліковано 17 липня 2019 року о 10:59
фото

17 липня 2019 року у Святошинській РДА пройшло щотижневе засідання оперативного районного штабу з метою здійснення постійного контролю за підготовкою підприємств, установ та організацій Святошинського району м. Києва до роботи в зимово-весняний період 2018 - 2019 років під головуванням в. о. голови Святошинської РДА Сергія Пилипчука. Участь у засіданні взяли: заступник голови Наталія Гусєва, керівники комунальних підприємств району, самостійних структурних підрозділів державної адміністрації, представники спеціалізованих обслуговуючих організацій.

Розпочали засідання з розгляду питання щодо стану виконання протокольних доручень. Сергій Пилипчук зазначив, що на сьогодні залишилися невиконаними деякі доручення, що були озвучені на минулому засіданні штабу, зокрема, не були виконані роботи з асфальтування за такими адресами: бульв. Вернадського, 69-А, вул. Булаховського, 68-В, вул. Наумова, 23-В, вул. Доброхотова, 11-А, вул. Синьоозерна, 2-Б. Головуючий підкреслив, що своєчасне асфальтування території після розриття залишається пріоритетним завданням відповідних комунальних служб.

Далі перейшли до питань житлово-комунального блоку.

По РТМ «Святошин» СП «Київські теплові мережі» КП «Київтеплоенерго»:

- виконуються ремонтні роботи на вулицях Симиренка, 14-А, Жмеринська, 4, Гната Юри, 7-А, Курінного, 1, 3, Зодчих, 6-А, 38;

- продовжується капітальний ремонт мереж ЦО на вул. Сім’ї Сосніних, 10, на Великій Кільцевій дорозі, 3, 5;

- проводяться роботи з відновлення благоустрою на вулицях Галаганівська, 14, Чистяківська, 19, Червонозаводська, 5.

Працівниками РТМ «Нивки» СП «Київські теплові мережі» КП «Київтеплоенерго» виконуються роботи з усунення пошкоджень зовнішніх мереж за адресами: вул. Наумова, 39, 41, просп. Перемоги, 122-А, вул. Ушакова, 8.

Головуючий Сергій Пилипчук наголосив, що на кожному будинку, на кожному під’їзді повинно бути розміщено об’яву про причини й строки відсутності гарячого водопостачання.

Також відповідні служби доповіли про стан справ з отримання актів готовності мереж теплопостачання будов до опалювального сезону. На сьогодні комунальні служби працюють над усуненням недоліків, що зазначені в зауваженнях до отриманих актів відповідності. За інформацією РУОМС, усі 16 підпорядкованих закладів освіти наразі отримали названі акти. Щодо об’єктів соцзахисту, культури й медицини – вони отримують відповідні акти згідно з графіком.

Далі мова йшла про стан функціонування ліфтового господарства. На 17.07.2019 у зупинці 31 ліфт, на модернізації – 12, на капремонті – 19. Сергій Пилипчук наголосив на необхідності постійного контролю за проведенням систематичних профілактичних заходів щодо роботи ліфтів.

Також головуючий на засіданні штабу дав доручення відділу благоустрою Святошинської РДА терміново й невідкладно уживати заходів до порушників строків відновлення благоустрою після розриттів.

Наступним питанням обговорення стало питання проведення робіт з прибирання закріплених територій. Окремо Сергій Пилипчук доручив відповідним комунальним службам негайно привести у належний санітарний стан територію на вул. Корольова, 5-А і територію ЗЗСО № 162.

Крім того, було розглянуто питання щодо складання протоколів про адміністративне правопорушення за несвоєчасне закриття контрольних карток з порушення благоустрою та за несвоєчасне прибирання балансоутримувачами закріплених територій.

Також проаналізували якість виконання звернень громадян, що надходять до Комунальної бюджетної установи "Контактний центр міста Києва" Київської міської державної адміністрації (15-51).


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux