Головна  →  Новини  →  9 жовтня 2019

У Святошинській РДА пройшло засідання оперативного штабу (фото)

У Святошинській РДА пройшло засідання оперативного штабу (фото)

09 жовтня 2019 року у Святошинській РДА пройшло щотижневе засідання оперативного районного штабу з метою здійснення постійного контролю за підготовкою підприємств, установ та організацій Святошинського району м. Києва до роботи в зимово-весняний період 2019 - 2020 років під головуванням в. о. голови Святошинської РДА Сергія Пилипчука. Участь у засіданні взяли керівники комунальних підприємств району, самостійних структурних підрозділів державної адміністрації, представники спеціалізованих обслуговуючих організацій.

Розпочали засідання з розгляду стану виконання протокольних доручень, після чого керівники РТМ «Нивки» і РТМ «Святошин» СП «Київські теплові мережі» КП «Київтеплоенерго» доповіли про проведення робіт з усунення виявлених пошкоджень теплових мереж у районі та проінформували про роботи на поточний тиждень.

По РТМ «Святошин» - на сьогодні на території відповідальності організації є 33 пошкодження тепломереж. 09.10.2019 працює три бригади, роботи ведуться за такими адресами:

- вул. Якуба Коласа, 21, вул. Кулібіна, 5, вул. Читсяківська, 15, вул. Зодчих, 6-Б, 54, бульв. Ромена Роллана, 3, вул. Кіпріанова, 6, вул. Симиренка, 2/19, вул. Кучера, 8 (територія ДНЗ).

На вчорашній день РТМ «Святошин» закрили 6 контрольних карток з благоустрою.

По РТМ «Нивки» - на сьогодні є 12 пошкодження по ГВП відключено 30 житлових будинків. На 09.10.2019 працює три бригади, роботи ведуться за такими адресами:

- вул. Доброхотова, 1-Б, просп. Перемоги, 122-А, вул. Ушакова, 16, просп. Перемоги, 112 (ЦК «Святошин»);

- пров. Приладний, 8, вул. Ушакова – відновлюється благоустрій після ремонтних робіт;

- бульвар Академіка Вернадського – роботи по заміні теплових мереж будуть продовжуватись ще два тижні.

На вчорашній день РТМ «Нивки» закрили 5 контрольних карток з благоустрою.

Представнику РТМ «Нивки» СП «Київські теплові мережі» КП «Київтеплоенерго» було наголошено на необхідності термінового усунення пошкоджень по вул. Туполева, 11 та 17 де знаходяться школа та садочок, а також усунути виявлені недоліки в теплових пунктах за адресами: вул. Чорнобильська, 10; вул. Ф. Пушиної, 2; вул. Біличанська, 1; просп. Палладіна, 1; вул. Семашка, 21.

Наступним розглянули питання функціонування ліфтового господарства району. Зараз у районі в зупинці 36 ліфтів, з них 25 – на капремонті, 10 - у наладці, ліфт по вул. Гната Юри, 4 (під’їзд 1) сьогодні виконуються роботи. Виконувач обов’язки голови Святошинської РДА Сергія Пилипчука наголосив на системній роботі обслуговуючої організації по прибиранню в ліфтах. Також було дано доручення КП «ДУОЖФ» в найкоротші терміни підготувати потреби по ліфтам до бюджетного запиту.

Окремо зупинилися на питанні щодо прибирання підпорядкованих територій, а також стосовно своєчасного проведення робіт з відновлення благоустрою після розриттів.

На завершення проаналізували якість виконання звернень громадян, що надходять до Комунальної бюджетної установи "Контактний центр міста Києва" Київської міської державної адміністрації (15-51).

Перейти до спискуВерсiя для друку