Головна  →  Новини  →  10 жовтня 2019

Звіт про оздоровлення та відпочинок дітей Святошинського району міста Києва влітку 2019 року

Звіт про оздоровлення та відпочинок дітей Святошинського району міста Києва влітку 2019 року

Літні канікули – пора відпочинку та розваг. Але провести їх кожному хочеться цікаво, весело, корисно. Саме задоволенню таких потреб і сприяють пришкільні табори з денним перебуванням дітвори Святошинського району.

З 03 по 27 червня 2019 року на базі 8 закладів загальної середньої освіти було організовано роботу дитячих таборів відпочинку з денним перебуванням.

Відпочинкові послуги надавали 8 дитячих таборів відпочинку, а саме: дитячі табори відпочинку з денним перебуванням працювали на базі закладів загальної середньої освіти № 96, 140, 162, 196, 205, 223, 230, 253. Відпочинком в таборах охоплено 920 учнів, у тому числі 70 учнів, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки, за рахунок бюджетних коштів.

З метою організації змістовного дозвілля учнів в таборах працювали гуртки, спортивні секції, поведені літні спортивні змагання.

Метою діяльності таборів відпочинку є не лише змістовне проведення дозвілля, а й сприяння розвитку особистості маленького українця.

Відповідно до наданих квот Департаментом молоді та спорту виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) на оздоровлення і відпочинок Управлінням освіти, молоді та спорту Святошинської районної в місті Києві державної адміністрації було направлено 323 дитини шкільного віку, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки, а саме:

 

Пільгова категорія

Кількість

Діти, позбавлені батьківського піклування

30

Діти з багатодітних сімей

193

Обдаровані діти

28

Діти, що знаходяться на диспансерному обліку

28

Діти учасників АТО

20

Діти з малозабезпечених сімей

10

Внутрішньо-переміщені особи

10

Діти з інвалідністю

4

 

Згідно розподілу путівок, отриманих від Департаменту соціальної політики Київської міської державної адміністрації, Управлінням праці та соціального захисту населення влітку 2019 року було направлено на оздоровлення 94 дитини шкільного віку, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки, а саме:

 

Пільгова категорія

Кількість

Діти, позбавлені батьківського піклування

2

Діти з багатодітних сімей

15

Обдаровані діти

11

Діти, що знаходяться на диспансерному обліку

5

Діти учасників АТО

43

Діти з малозабезпечених сімей

2

Внутрішньо-переміщені особи

9

Діти з інвалідністю

5

Діти, які постраждали від аварії на ЧАЕС

2

 

Службою у справах дітей та сім’ї Святошинської районної в місті Києві державної адміністрації направлено на оздоровлення - 13 дітей-сиріт.

Загалом, станом на 01.09.2019 року у Святошинському районі було направлено на оздоровлення та відпочинок 1350 дітей, з них 500 – діти, , які потребують особливої соціальної уваги та підтримки.  430 дітей оздоровились у наступних позаміських закладах відпочинку:«Зміна» (Київська область), «Зачарована долина» (Закарпатська область), «Карпатські зорі» (Івано-Франківська область), «Пролісок» (Київська область), «Северянин» (Запорізька область), «Факел» (Запорізька область), «Патрія» (Одеська область), «Соколятко» (Львівська область), «МДЦ Артек» (Київська область), «УДЦ Молода гвардія» (Одеська область), «Примор’я» (Одеська область), санаторій ім.Горького (Одеська область), «Горний орел» (Одеська область), «Глобус» (Одеська область), «Наташка» (Закарпатська область),

Комплексними дитячо-юнацькими спортивними школами Святошинського району за рахунок квоти путівок, доведеної Департаментом молоді та спорту виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації), було оздоровлено 416 вихованців у Львівській, Одеській, Миколаївській та Запорізькій областях.

 

Джерело: управління освіти, молоді та спорту Святошинської РДА.

Перейти до спискуВерсiя для друку