Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
  • Доступність
  • A-
    A+
  • Стара версія
Святошинська районна в місті Києві державна адміністрація
офіційний вебпортал

Діти з особливими потребами представили свої чудові роботи на районній виставці творчих робіт дітей і молоді з інвалідністю (фото)

Опубліковано 28 листопада 2019 року о 17:53
фото

У рамках ХХІV районного фестивалю творчості дітей та молоді з інвалідністю «Від щирого серця з дитячих долонь» 28 листопада у Святошинському районному у м. Києві центрі соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді (просп. Л. Курбаса, 18-Г) відкрилася виставка творчих робіт вихованців спеціалізованих закладів і громадських організацій дітей-інвалідів.

На виставці було представлено роботи 100 учасників з числа вихованців спеціальної школи-інтернату № 15, Святошинського дитячого будинку-інтернату, членів ГО «З любов’ю до життя», Святошинської районної громадської організації допомоги та сприяння дітям-інвалідам з дитинства „Церебрал”, клієнтів відділення надання соціальних та реабілітаційних послуг для дітей з інвалідністю Територіального центру соціального обслуговування Святошинського району м. Києва й Святошинського районного у м. Києві центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді. Кожен з них вклав у власну роботу частинку своєї душі, своє дитяче бачення навколишнього багатогранного світу.

З теплими словами вітання до учасників та відвідувачів виставки звернулася начальник відділу з питань внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю Ірина Романенко. «З року в рік ми маємо унікальну можливість побачити навколишній світ очима наших особливих дітей. Всесвіт дитини апріорі найоб’єктивніший і найпозитивніший. А те, якими очима дивляться на наше буття діти з особливими потребами, просто вражає. Кожна з цих робіт є витвором мистецтва. І особливо захоплює те, з яким натхненням, любов’ю до життя, вірою в майбутнє вони виконані. Знаючи, через що пройшли ці діти, з якими труднощами їм доводиться стикатися щодня в буденному житті, особливо захоплюєшся їх мужністю, позитивністю, креативністю, гуманізмом, якими просякнути кожна робота, виставлена тут. Перед журі стоїть надскладне завдання – оцінювати те, що є взірцем дитячого прагнення до щастя, гармонії. Бажаю всім учасникам виставки подальшого творчого натхнення, досягнення найзаповітніших мрій та, безперечно, визнання та любові», - сказала Ірина Романенко.

На відкриття виставки організатори запросили багато гостей. Серед них і вихованці Святошинського дитячого будинку-інтернату, що на вул. Котельникова, 51. Хлопчики з цікавістю знайомилися з експонатами, та цілковитою несподіванкою для них був організований Центром соціальних служб Святошинського району м. Києва захопливий майстер-клас з виготовлення новорічних подарунків.

Демонстрація творчих робіт юних майстрів буде проходити протягом тижня. Наступного четверга в приміщенні підліткового клубу «Бджілка» ЦСПК «Щасливе дитинство» (вул. Тернопільська, 7-А) відбудеться визначення найкращих. Переможці конкурсу отримають заслужені нагороди та пам’ятні подарунки.


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux