Головна  →  Новини  →  6 грудня 2019

Бібліотеки ЦБС «Свічадо» на допомогу внутрішньо переміщеним особам

Бібліотеки ЦБС «Свічадо»   на допомогу внутрішньо переміщеним особам

Бібліотеки Централізованої бібліотечної системи «Свічадо» відділу культури та охорони культурної спадщини долучилися до реалізації Всеукраїнського проєкту «Бібліотеки як центр підтримки громад в умовах воєнної загрози: організація надання послуг внутрішньо переміщеним особам (ВПО)». З цією метою провідним методистом Центральної районної бібліотеки ЦБС «Свічадо»  Оленою Манятіною створено  інформаційну виставку  «Я маю право!». Джерела виставки допоможуть різним категоріям переселенців розібратись у складних питаннях  ВПО та нададуть інформаційну допомогу.

Шановні користувачі! Матеріали книжкової виставки можна переглянути у відділі обслуговування Центральної районної бібліотеки ЦБС «Свічадо»  за адресою: бульвар  Ромена  Роллана, 4.

 До відома: реалізація Всеукраїнського проєкту «Бібліотеки як центр підтримки громад в умовах воєнної загрози: організація надання послуг внутрішньо переміщеним особам (ВПО)» у бібліотеках  ЦБС «Свічадо» спрямована на підвищення рівня  інформування ВПО про можливості працевлаштування, зміни в законодавстві, перелік необхідних документів для отримання статусу ВПО, соціальної допомоги різним категоріям переселенців:  інвалідам, студентам, багатодітним та іншим категоріям.

Джерело: відділ культури та охорони культурної спадщини Святошинської РДА.

 

Перейти до спискуВерсiя для друку