Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
  • Доступність
  • A-
    A+
  • Стара версія
Святошинська районна в місті Києві державна адміністрація
офіційний вебпортал

Меморіальну експозицію «Нові часи – нові герої» розгорнуто в 304-ій школі (фото)

Опубліковано 18 грудня 2019 року о 17:33
фото

Сьогодні, 18 грудня, у ЗЗСО № 304 пройшло урочисте відкриття меморіальної експозиції «Нові часи – нові герої», присвяченої військовим діям на сході України. Ініціювала створення зазначеної експозиції громадська організація «Київська міська ветеранська спілка добровольців, учасників бойових дій та інвалідів війни» за підтримки Київської міської державної адміністрації за програмою «Соціальне партнерство». Названий проект є переможцем конкурсного відбору для надання фінансової підтримки з бюджету міста Києва. Проект реалізується відповідно до Стратегії національно-патріотичного виховання дітей та молоді на 2016 – 2020 роки, затвердженої Указом Президента України від 13 жовтня 2015 року № 580/2015, та спрямований на виховання громадянина як високоморальної особистості, яка плекає українські традиції, духовні цінності, сповідує європейські цінності й готова до захисту незалежності та територіальної цілісності України. Експозиція задумувалася для відображення мужності та відваги українських патріотів, вшанування пам’яті загиблих борців за незалежність і єдність України, і має стати важливим атрибутом національно-патріотичного виховання молоді.

Серед учасників сьогоднішнього заходу педагогічно-учнівський колектив школи, наші героїчні захисники, члени громадських організацій учасників антитерористичної операції на сході України, представники Святошинської РДА, громадської ради при Святошинській РДА, а також помічники народного депутата України Миколи Тищенка. Районна влада щиро вітає таку актуальну нині ініціативу громадськості та відзначає значну роль створеної експозиції у військово-патріотичному вихованні молоді.

Учні школи на високому ідеологічному рівні підготували до цієї події тематичну літературну композицію. Кожен з її учасників зумів передати  свою громадянську позицію, власне ставлення до подій на сході України, молоді люди продемонстрували відчуття особистої відповідальності за долю своєї країни. Присутні хвилиною мовчання вшанували загиблих українських героїв. Справжньою приємною несподіванкою стала поява на заході в рамках названого проекту ГО французького співака, волонтера, що в період військових дій на сході України неодноразово виступав з концертами перед українськими військовими, Поля Манондіза. Поль неодноразово освідчувався в коханні до нашої країни, яку назвав раєм на Землі, і на підтвердження цього випустив україномовний альбом. Його спів сьогодні був настільки проникливим і щирим, що в залі не залишилося байдужих слухачів.

Експозиція є мобільною, і за потреби може бути переміщена на інші локації для найбільш широкого охоплення цільової аудиторії та повного досягнення своєї мети – військово-патріотичного виховання молоді.


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux