Головна  →  Новини  →  27 лютого 2020

У Святошинському районі столиці обрали громадську раду (фото)

У Святошинському районі столиці обрали громадську раду (фото)

27 лютого 2020 року пройшли установчі збори по формуванню складу громадської ради при Святошинській районній в місті Києві державній адміністрації. Збори проходили в актовому залі Святошинської РДА (просп. Перемоги, 97).

Участь у зборах взяли представники 120 інститутів громадянського суспільства з 125 допущених до участі в установчих зборах по формуванню складу громадської ради при Святошинській районній в місті Києві державній адміністрації. Відкрив установчі збори вповноважений представник ініціативної групи Агеєв Андрій Олександрович, який очолював ініціативну групу з підготовки установчих зборів.

Формування громадської ради на установчих зборах здійснювалось шляхом рейтингового голосування за внесених інститутами громадянського суспільства кандидатів до складу громадської ради.

Рейтингове голосування здійснювалось шляхом письмового заповнення учасниками установчих зборів бюлетеня для голосування.

Кількісний склад громадської ради становить 35 осіб.

Перше засідання новоствореної громадської ради пройде після затвердження складу громадської ради при Святошинській РДА.

 

Довідково: Святошинською районною в місті Києві державною адміністрацією, з урахуванням пропозицій інститутів громадянського суспільства, було створено ініціативну групу для формування складу громадської ради у складі 8 осіб (розпорядження Святошинської районної в місті Києві державної адміністрації від 24.12.2019 № 958 «Про утворення ініціативної групи для формування складу громадської ради при Святошинській районній в місті Києві державній адміністрації»).

28.12.2019 розпочався прийом документів від інститутів громадянського суспільства для участі їх кандидатів в установчих зборах по формуванню складу громадської ради при Святошинській районній в місті Києві державній адміністрації, про що було офіційно повідомлено на субвеб-сайті Святошинської РДА 28.12.2020. Прийом документів тривав до 27.01.2020.

У цей період було прийнято і зареєстровано 157 пакетів документів.

Перевірка документів здійснювалась ініціативною групою з 28.01.2020 по 10.02.2020.

За результатами перевірки ініціативною групою 11.02.2020 всім кандидатам, у документах яких було виявлено недоліки, надіслано повідомлення з пропозицією щодо їх усунення.

Після усунення недоліків до участі в установчих зборах було допущено 125 представників інститутів громадянського суспільства.

Перейти до спискуВерсiя для друку