Головна  →  Новини  →  28 березня 2020

Віталій Кличко показав містобудівельників Києва

Віталій Кличко показав містобудівельників Києва

Мер Києва Віталій Кличко показав, хто і як працює сьогодні над втіленням важливих інфраструктурних об’єктів столиці.

У відеопроекті «Люди нашого міста», що мер публікує на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook, він оприлюднив історію про заступника директора з будівництва КП «Дирекція будівництва шляхово-транспортних споруд Києва» Олександра Здольника, який разом із колегами працює над реалізацією кількох великих інфраструктурних проектів Києва.

«Місто в умовах протистояння загрозі продовжує жити і розвиватися. Завдяки людям, які люблять Київ і сумлінно виконують свою роботу. Сьогодні розповім про фахівця, який працював і продовжує працювати на зведенні багатьох важливих об’єктів столичної інфраструктури. Гаванський міст, естакада Столичного шосе в районі проспекта Науки, естакади на Парковій алеї, реконструкція Московської площі та Поштової площ. Ці та деякі інші проекти втілені за участю Олександра Здольника. Сьогодні він – заступник директора з будівництва КП «Дирекція будівництва шляхово-транспортних споруд Києва», і кожен свій день починає з виїзду на один із об’єктів. Олександр розповідає, що для нього радість – бачити, як об’єкт росте. Від початку облаштування фундаменту до завершення будівництва. І посміхається: є що показати донечці, яка теж мріє будувати мости, як тато...» – написав мер столиці.

Він зазначив, що сьогодні Олександр Здольник разом із колегами працює, зокрема, над зведенням Подільського мостового переходу та Шулявського шляхопроводу, розв’язки на вулиці Богатирській. Роботи там не припинені. Будівельники дотримуються усіх норм, визначених обмежувальними заходами, і продовжують працювати. Бо кияни чекають на відкриття важливих об’єктів інфраструктури.

«Для Києва ці транспортні розв’язки дуже потрібні! І ми обіцяли людям їх добудувати. Тому, навіть в умовах обмежень і складної фінансової ситуації, місто не зупиняє втілення важливих для столиці інфраструктурних проектів. І я радий, що теж долучений до їх створення», – підкреслив Олександр Здольник.

Перейти до спискуВерсiя для друку