Головна  →  Новини  →  1 червня 2020

У Міжнародний день захисту дітей очільник Святошинського району Сергій Павловський привітав родини ДБСТ (фото)

У Міжнародний день захисту дітей очільник Святошинського району Сергій Павловський привітав родини ДБСТ (фото)

Голова Святошинської РДА Сергій Павловський завітав сьогодні – у Міжнародний день захисту дітей – до дитячих будинків сімейного типу родин Апалькових і Назаренків з вітаннями й подарунками.

Очільник району подякував батькам-вихователям за їх важку, але дуже необхідну місію. «Ви великодушно прийняли під своє дбайливе крило чужих дітей і дали їм справжній сімейний затишок, турботу, батьківську любов та шанс на успішну соціалізацію та повноцінне життя. З власної волі ви додали собі чимало клопоту та переживань, та натомість отримали океан щастя, вдячності та любові. Влада і надалі буде дбати про створення необхідних соціальних умов для ваших великих, дружніх родин», - сказав С. Павловський.

Після цього Сергій Павловський тепло та дружньо поспілкувався з вихованцями дитячих будинків сімейного типу родин Апалькових і Назаренків. Поцікавився їх уподобаннями та планами на майбутнє. Діти відкрито й невимушено відповідали на питання районного голови, бо відчули його щирість і зацікавленість, а дитячі відчуття, як відомо, не проведеш.

Довідково:

Обидва дитячі будинки сімейного типу було створено за розпорядженнями Святошинської РДА у 2017 році. Родина Апалькових опікується 6 дітьми віком від 8 до 18 років, а родина Назаренків – 8 дітьми від 7 до 17 років.

Перейти до спискуВерсiя для друку