Головна  →  Новини  →  14 серпня 2020

Міський координаційний центр із забезпечення підготовки та проведення місцевих виборів очолив Дмитро Загуменний

Міський координаційний центр із забезпечення підготовки та проведення місцевих виборів очолив Дмитро Загуменний

У столиці створено міський координаційний центр із вирішення питань забезпечення виконання заходів, визначених законодавством про вибори, щодо підготовки та проведення чергових виборів депутатів Київської міської ради та Київського міського голови, призначених на 25 жовтня 2020 року. Підписане розпорядження КМДА № 1206.

Координаційний центр очолив керівник апарату КМДА Дмитро Загуменний.

«Роботу міського координаційного центру забезпечуватиме апарат КМДА. Центр створений для координації дій структурних підрозділів КМДА, райдержадміністрацій, територіальних підрозділів центральних органів виконавчої влади, підприємств, установ, організацій під час підготовки та проведення місцевих виборів, відповідно до законодавства», – зазначив Дмитро Загуменний.

Він додав, що міський координаційний центр сприятиме виборчим комісіям у реалізації їхніх повноважень, аби процес підготовки та проведення виборів на території міста був відкритим та прозорим.

До складу координаційного центру також увійшли керівництво структурних підрозділів апарату КМДА, керівники апаратів районних в місті Києві державних адміністрацій, правоохоронці.

Перейти до спискуВерсiя для друку