Головна  →  Новини  →  17 вересня 2020

Очільник Святошинського району вручив перші паспорти молодим святошинцям (фото)

Очільник Святошинського району вручив перші паспорти молодим святошинцям (фото)

З довгоочікуваним початком нового навчального року настала нагода урочисто вручити молодим святошинцям їх перші паспорти. Традиційно це відбувалося у рамках урочистостей з нагоди відзначення Дня Незалежності України, але цьогоріч епідемічна ситуація в країні дещо змінила звичний рух життя.

Сьогодні в районному управлінні освіти (вул. Якуба Коласа, 6-А) голова Святошинської районної в місті Києві державної адміністрації Сергій Павловський учням закладів освіти району, що досягли значних успіхів у навчанні та суспільному житті, вручив їх перші паспорти.

«Районна влада вирішила не позбавляти молодих людей незгладимих вражень від отримання свого першого «дорослого» документа в урочистій обстановці, адже така подія залишається у спогадах на все життя. Хочу привітати присутню молодь з цією значимою подією – першим кроком у доросле, відповідальне життя – та побажати їм гідно нести звання громадянина України, пишатися своїм паспортом і власною Батьківщиною та відстоювати право на вільне, незалежне життя», - сказав Сергій Павловський.

 

Перейти до спискуВерсiя для друку