Головна  →  Новини  →  17 вересня 2020

На вулиці Святошинській приватна фірма самовільно переробила тротуар під парковку

На вулиці Святошинській приватна фірма самовільно переробила тротуар під парковку

На вулиці Святошинській приватна фірма самовільно переробила тротуар під парковку. Про це повідомили у КК «Київавтодор».

Балансоутримувач ділянки – КП ШЕУ Святошинського району зафіксувало самовільне розбирання тротуару й облаштування паркувального майданчика. За інформацією комунальної корпорації, ТОВ «Ресурс холдинг» під час будівництва торгового закладу на вул. Святошинській, 4-Г вийшло за межі ділянки й забрало частину тротуару під паркувальні кишені. Подекуди ширина пішохідної доріжки зменшилась з 3 м до 40 см.

Із КП ШЕУ Святошинського району не було погодженого жодного проєкту щодо облаштування парковки. Також не було надано контрольної картки на тимчасове порушення благоустрою і схеми організації дорожнього руху.

Працівники КП ШЕУ Святошинського району на місце викликали представників поліції. Правоохоронці склали припис із вимогою відновити тротуар, згідно з чинною схемою організації дорожнього руху. Утім, цього зроблено не було і роботи продовжились.

Аби зупинити самовільне будівництво, працівники КП ШЕУ повторно звернулись  до правоохоронних органів, а також до відділу контролю за благоустроєм Святошинської РДА.

Джерело: КМДА.

Перейти до спискуВерсiя для друку