Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
  • Доступність
  • A-
    A+
  • Стара версія
Святошинська районна в місті Києві державна адміністрація
офіційний вебпортал

У Святошинській РДА відбулося чергове щотижневе засідання оперативного штабу

Опубліковано 30 вересня 2020 року о 12:14
фото

30 вересня 2020 року у Святошинській РДА пройшло щотижневе засідання оперативного районного штабу з метою здійснення постійного контролю за підготовкою підприємств, установ та організацій Святошинського району м. Києва до роботи в осінньо-зимовий період 2020 - 2021 років. Головував на засіданні перший заступник голови Святошинської РДА Василь Григоренко. Участь у засіданні взяли керівники комунальних підприємств району, самостійних структурних підрозділів державної адміністрації, представники спеціалізованих обслуговуючих організацій.

Розпочали засідання зі звернення головуючого Василя Григоренка до присутніх щодо необхідності оглянути балансові території та підпорядковані об’єкти на предмет безпечності у зв’язку з погіршенням погодних умов та посиленням поривів вітру, які, за прогнозами, будуть тривати.

Після традиційно розглянули стан виконання протокольних доручень і заслухали оперативну інформацію начальника відділу з питань цивільного захисту Юрія Іщенка про ситуацію із захворюванням на коронавірусну інфекцію у Святошинському районі.

Наступним було питання про стан заповнення внутрішньобудинкових систем опалення спеціально підготовленою водою.

Далі мова йшла про виконання ремонтно-відновлювальних робіт у ході проведення місячника «Ґанок». На сьогодні виконано відповідні роботи у 69 будинках (відремонтовано 116 ґанків з 388, які потребують ремонту).

Після цього головуючий на засіданні Василь Григоренко доручив керівнику управління молоді та спорту підготувати пропозиції до бюджетного запиту на 2021 рік щодо потреб у фінансуванні на утримання та ремонт спортивних майданчиків на території району.

Наступне питання стосувалося проведення робіт з відновлення благоустрою після розриттів та закриття контрольних карток на тимчасове порушення благоустрою. На сьогодні прострочено 233 відповідні картки. Головуючий наголосив на необхідності приділити особливу увагу якнайшвидшому відновленню благоустрою після розриттів поряд з об’єктами соціальної сфери, а надто закладами освіти, враховуючи ускладнення погодних умов. «Будь-які ями, котловани поряд зі школами чи дитячими закладами несуть пряму загрозу життю та безпеці дітей, а також створюють великі незручності тим, хто вимушений проходити поруч щодня, супроводжуючи малечу на навчання. Тому прошу приділити цьому питанню особливу увагу й негайно навести лад на відповідних територіях, - сказав Василь Григоренко. – Також звертаю увагу, що у разі погіршення погодних умов у закладах соціальної сфери буде включено опалення, тому прошу пришвидшити завершення всіх ремонтних робіт та забезпечити готовність об’єктів до початку опалювального сезону».

Щодо роботи РТМ «Святошин» СП «Київські теплові мережі» КП «Київтеплоенерго», то представник організації повідомив таке:

- до кінця тижня буде завершено асфальтування території на просп. Корольова, 12-Л, де проводились масштабні ремонтні роботи, а до наступної середи буде завершено благоустрій території;

- відновлено благоустрій на вул. Кулібіна;

-  на вул. Червонозаводська, 5, 7 масштабне пошкодження зовнішніх мереж, буде виконано аварійні роботи та проведено благоустрій;

- на вул. Бударіна, 3, 5 проводяться роботи з відновлення благоустрою, у буд. 9 на цій же вулиці терміново проводиться заміна кабелю вуличного освітлення, поряд з буд. 3-А буде проведено защемлення міжквартального проїзду.

Василь Григоренко доручив управлінню молоді та спорту запланувати кошти на облаштування штучного покриття спортивного майданчика  поряд із буд. 5, 7 на вул. Бударіна.

На завершення зупинилися на контролі за виконанням звернень громадян, що надходять до Комунальної бюджетної установи "Контактний центр міста Києва" Київської міської державної адміністрації (15-51).

 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux