Головна  →  Новини  →  30 жовтня 2020

Сергій Павловський оперативно відреагував на звернення громади щодо забудови на вул. Львівській, 18-Б (фото)

Сергій Павловський оперативно відреагував на звернення громади щодо забудови на вул. Львівській, 18-Б (фото)

У сесійній залі адмінприміщення Святошинської РДА (просп. Перемоги, 97) голова райдержадміністрації Сергій Павловський провів робочу нараду щодо забудови за адресою: вул. Львівська, 18-Б.

На нараді, ініційованій очільником району за результатами вчорашнього засідання громадської ради при Святошинській РДА, були присутні заступник голови Олексій Мошковський, представники Департаменту міського благоустрою Київської міської державної адміністрації, відділу контролю за благоустроєм, управління будівництва, архітектури та землекористування Святошинської РДА, КП УЗН Святошинського району, правоохоронних органів і громадської ради при Святошинській РДА. Було запрошено до розмови й представника місцевої громади М. Антощук, та з невідомих причин вона не з’явилася на засідання і не скористалася можливістю відстояти думку громади щодо забудови за зазначеною адресою.

Під час наради присутні розглянули документи, що були надані вчора на засіданні громадської ради, а також інші - наявні в підрозділах адміністрації, висловили свої думки з приводу звернення громади.

За результатами обговорення було прийнято рішення звернутися до КО «Київзеленбуд» і КП УЗН Святошинського району щодо здійснення комісійного обстеження місця забудови та прилеглої зеленої зони на предмет відповідності кількості зрізаних дерев зазначеній у відповідному акті, наданому до райдержадміністрації. А також керівництво району запропонувало громадській раді при Святошинській РДА провести ще одну зустріч з ініціативною групою з числа мешканців прилеглих будинків для розроблення конкретної та покрокової дорожньої карти щодо вирішення виниклої у зв’язку з будівництвом на вул. Львівській, 18-Б ситуації і відповідні документи та пропозиції надати до Святошинської РДА.

Перейти до спискуВерсiя для друку