Головна  →  Новини  →  4 грудня 2020

В ПНЗ ЦВПСВМ «ДЕСАНТНИК» відбувся VI районний конкурс-фестиваль національно-патріотичної пісні «Сурми звитяги» з нагоди Дня Збройних Сил України

В ПНЗ ЦВПСВМ «ДЕСАНТНИК» відбувся  VI районний конкурс-фестиваль національно-патріотичної пісні «Сурми звитяги»  з нагоди Дня Збройних Сил України

Вже шостий рік поспіль з нагоди  Дня Збройних сил України в Святошинському районі за організацією Управління освіти та  ПНЗ ЦВПСВМ «ДЕСАНТНИК» проводиться конкурс - фестиваль національно-патріотичної пісні «Сурми звитяги» серед закладів освіти. 

Цьогоріч формат проведення заходу був незвичний, він проходив онлайн. Але це не завадило членам журі перейнятися виступами конкурсантів, відео яких демонструвалося на великому екрані. Учасники та керівники мали змогу відчути атмосферу через монітори своїх комп’ютерів, будучи присутніми  на заході через конференцію в  Zoom.

У конкурсі взяли участь двадцять чотири заклади освіти, у тому числі чотири професійних училища. За словами журі, рівень виконавців з кожним роком зростає і це не може не радувати. Українська пісня живе, українські гурти  стають все популярнішими, а наша українська молодь розуміє, про що вона співає!

Наразі журі підводить підсумки конкурсу, результати якого, як і нагородження переможців відбудеться наступного тижня. 

Джерело: ПНЗ ЦВПСВМ «ДЕСАНТНИК».

 

 

 

 

 

Перейти до спискуВерсiя для друку