Головна  →  Новини  →  9 грудня 2020

Сергій Павловський привітав святошинців – призерів чемпіонату Європи з сучасного п’ятиборства (фото)

Сергій Павловський привітав святошинців – призерів чемпіонату Європи з сучасного п’ятиборства (фото)

Очільник Святошинського району Сергій Павловський запросив до райдержадміністрації (просп. Перемоги, 97) призерів чемпіонату Європи з сучасного п’ятиборства серед молоді до 24 років, який нещодавно пройшов у Польщі, Ірину Кубрак і Владислава Чекана, а також їх тренерів Олексія Хруленка й Ольгу Шевцову.

Першою чергою Сергій Павловський щиро привітав юних спортсменів-святошинців з блискучим виступом на міжнародних змаганнях: «Ваш тріумфальний виступ на чемпіонаті – це результат неймовірної, важкої, виснажливої праці. Багато років ви йшли до цієї перемоги і маєте повне право пишатися собою, своїми спортивними досягненнями. Ви з гордістю тримали прапор України, коли на честь вашої перемоги звучав гімн нашої країни. Це - не тільки ваша особиста перемога, це – перемога України. Святошинська громада має за честь чути ваші імена серед переможців міжнародних спортивних баталій, і впевнений, ми ще не раз матимемо таку нагоду в майбутньому».

В свою чергу тренери ознайомили очільника району з діяльністю ДЮСШ №25 та підготували цікаву презентацію розвитку п’ятиборства. Сергій Павловський відзначив роль тренерського складу у таких визначних досягненнях молодих спортсменів.

У теплій, невимушеній бесіді голова адміністрації поцікавився вподобаннями спортсменів, їх життям і планами на майбутнє та побажав і надалі ставити перед собою високі цілі й успішно їх досягати.

Перейти до спискуВерсiя для друку