Головна  →  Новини  →  21 січня 2021

Валентин Мондриївський: Віртуальна платформа з емоційної підтримки увійшла в топ-10 подій сфери освіти

Валентин Мондриївський: Віртуальна платформа з емоційної підтримки увійшла в топ-10 подій сфери освіти

Віртуальна платформа з емоційної підтримки Моніторингового центру КМДА з протидії COVID-19 увійшла в топ-10 подій сфери освіти в Україні 2020 року. Про це повідомив в. о. першого заступника голови КМДА Валентин Мондриївський.

«Такий рейтинг уже традиційно визначила Асоціація інноваційної та цифрової освіти. Приємно, що столична ініціатива увійшла до переліку топ-10 подій сфери освіти. Уже через короткий час до проєкту приєднались й інші міста України. Так Віртуальна платформа з емоційної підтримки швидко стала всеукраїнським проєктом», – розповів Валентин Мондриївський.

Він додав, що цей проєкт був ініційований мером Києва Віталієм Кличком під час жорсткого карантину навесні минулого року. Віртуальна платформа стала першим сервісом, який став надавати безоплатну психологічну допомогу онлайн 24/7 усім без винятку киянам – завдяки тренерам із емоційного інтелекту Освітнього Хабу міста Києва та за допомогою інноваційної технології «перевернутого call-центру».

«Тільки за перші два місяці послугами платформи скористалися понад 200000 осіб, які змогли не тільки отримати індивідуальну психологічну консультацію, а й проводити навчання онлайн і дітей, і для дорослих, віртуально відвідувати найкращі світові та вітчизняні музеї, вистави, інші культурні та освітні заходи», – сказав Валентин Мондриївський.

Він зазначив, що на основі успішного досвіду Віртуальної платформи з емоційної підтримки, з початку 2021 року запрацював сервіс для психологічної підтримки вчителів та кар’єрного консультування учнів міста Києва (профорієнтація). Долучитися до ініціативи можна за посиланням: https://moncenter.eduhub.in.ua.

Перейти до спискуВерсiя для друку