Головна  →  Новини  →  4 лютого 2021

Продовжується робота з упорядкування території поблизу кінотеатру «Лейпциг» (фото)

Продовжується робота з упорядкування території поблизу кінотеатру «Лейпциг» (фото)

Сьогодні для подальшого вирішення питань благоустрою території біля кінотеатру «Лейпциг» (просп. Леся Курбаса, 8) була проведена під головуванням заступника голови Київської міської державної адміністрації Валентина Мондриївського чергова виїзна робоча нарада. До участі у ній були запрошені: від Київської міської державної адміністрації – представники департаментів міського благоустрою, містобудування та архітектури, транспорту та архітектури, промисловості та розвитку підприємництва, культури, земельних ресурсів, управління міжнародних зв’язків, представники Святошинської РДА на чолі з головою райдержадміністрації Сергієм Павловським, депутати Київської міської ради, посадові особи столичного комунального підприємства «Кінофільм», Київського комунального об’єднання зеленого будівництва та експлуатації зелених насаджень міста «Київзеленбуд», а також представники ПП «Колібріс», ФОП Бабикін І. В. і супермаркету «Велика кишеня» (просп. Леся Курбаса, 6-Г).

Під час зустрічі було розглянуто стан виконання протоколів доручень від 02.07.2020 № 005-17 і від 02.09.2020 № 005-25, що були надані за результатами попередніх нарад, обговорено проблемні питання, які є на сьогодні, та визначено подальші кроки для завершення благоустрою території поблизу названого кінотеатру.

Валентин Мондриївський зазначив, що зазначена територія має стати площею відкритого простору, де враховано інтереси всіх зацікавлених сторін, але, у першу чергу, інтереси місцевих мешканців. «Ми будуємо сучасну європейську столицю, і територія поблизу кінотеатру «Лейпциг» повинна стати зразковим острівцем відкритого простору для всіх киян», - сказав Валентин Мондриївський.

Заступник мера дав доручення керівнику Київського комунального об’єднання зеленого будівництва та експлуатації зелених насаджень міста «Київзеленбуд» в найкоротші терміни остаточно узгодити план реконструкції навколишньої зеленої зони.

Також головуючий на сьогоднішній нараді Валентин Мондриївський визначив голову Святошинської РДА Сергія Павловського координатором питань щодо благоустрою зазначеної території та зобов’язав його що два тижні проводити робочі наради для узгодження поточних робочих питань.

Перейти до спискуВерсiя для друку