Головна  →  Новини  →  18 лютого 2021

Бібліотека ім. В. Стефаника презентує виставку творчих робіт у рамках проєкту «Через книгу до творчості»

Бібліотека ім. В. Стефаника презентує виставку творчих робіт у рамках проєкту «Через книгу до творчості»

З 2011 року для всіх творчих і талановитих святошинців у бібліотеці ім. Василя Стефаника Централізованої бібліотечної системи «Свічадо» реалізовується прекрасний творчий проект «Через книгу до творчості». У рамках проєкту мешканці Святошинського району міста Києва познайомились з творчістю Тамари Сільянової,  Миколи Никиги, Людмили Бруквенко, Надії Маслікової Людмили Лісівненко, гуртківців гуртка «Маленька майстриня» Центру позашкільної роботи Святошинського району та інших неповторних і талановитих людей, які діляться радістю від власної творчості та об’єднуються у бібліотеці.

Цього разу для користувачів бібліотеки та всіх мешканців Святошинського району розгорнуто виставки творчих робіт: Юлії Селігей – «Зимові мрії»; Тетяни Клочко – «Графічні мандри»; Інни Кузьміної – «Красою душу напою»; Арсенія Корха – «Щоб жила моя Земля».

Шановні користувачі! Бібліотека ім. В.Стефаника запрошує вас приєднатись до творчого проєкту та  наповнити своє життя цікавими і яскравими враженнями.

Анонси виставок та інших заходів, що організовує бібліотека, можна переглянути  на сторінці бібліотеки ім. В.Стефаника у Facebook.

Чекаємо на вас у бібліотеці за адресою: вул. Підлісна, 3.

Джерело: відділ культури та охорони культурної спадщини.

Перейти до спискуВерсiя для друку